Widok

Gdzie dokładnie InVicta na Podwalu?

Co? Gdzie? Kiedy? Temat dostępny też na forum:
Witajcie.

Słabo znam okolice Głównego, a potrzebuję znaleźć InVictę na Podwalu właśnie. Google ładnie pomaga, aleeeee pod adresem Podwale Grodzkie 2 jest biuro PKP iii nic więcej, nawet brak szyldów. Obeszłam budynek dookoła, w środku i nic.

Proszę pomóżcie, czy ja do złego budynku trafiłam, czy jakiegoś wejścia nie zauważyłam (?) a może numerem 2 jest oznaczone jeszcze coś w okolicy? Proszę, o wskazówki, gdzie ta InVicta się ukryła. Dzięki!!! PS ta na Rajskiej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Invicta mieści się w budynku z czerwonej cegły właśnie po PKP. Przy budynku dworca masz parking, przy nim jest mały budynek chyba z kebabem, następnie budynek po starej poczcie i kolejny budynek to Invicta - ładne drzwi z domofonem, może faktycznie kiepsko oznaczona ale wydaje mi się, że coś jest opisane.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
PS Ta na Rajskiej wiem, gdzie jest, ale chodzi mi teraz o Podwale.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Mały penis we wzwodzie (8 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

do góry