Widok

Gdzie iść z dzieckiem?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jestem mamą 2 letniego Kubusia, mieszkamy w Gdańsku od niedawna i zastanawiam się gdzie mogłabym spędzać z nim aktywnie czas. Proszę o pomysły.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oprócz takich sal zabaw mozesz zobaczyć czy na twoim osiedlu nie ma jakiegoś klubu przedszkolaka gdzie idziesz z dzieckiem raz czy dwa razy w tygodniu na takie 1-2 godzinne zajęcia-rytmika, plastyka, muzuka
moze to zaciekawi Twojego malucha a przy okazji bedzie miał kontakt z dziecmi
Możesz iść z maluchem do kina np. w środy w multikinie są seanse dla rodziców z dziećmi. starsze maluchy, właśnie takie jak twój synek mogą pobawić się z rówieśnikami. Jeżeli nie podoba ci się ten pomysł na grunwaldzkiej jest Loopy's World - tam ponoć maluchy mogą wyszaleć się za wszystkie czasy. W Galerii Bałtyckiej też jest specjalnie wyznaczone miejsce gdzie możesz zostawić dzieciaczka i w spokoju zrobić zakupy :) Na zaspie przy ETC jest też jakiś klub maluszka czy coś w tym stylu ;)
ja chodzę z córką na zajęcia do Centrum Zabaw Twórczych EDWARD
koło skm Przymorze, fajna zabawa połączona z nauką. Polecam.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry