Widok

Gdzie iść z dzieckiem?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jestem mamą 2 letniego Kubusia, mieszkamy w Gdańsku od niedawna i zastanawiam się gdzie mogłabym spędzać z nim aktywnie czas. Proszę o pomysły.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chodzę z córką na zajęcia do Centrum Zabaw Twórczych EDWARD
koło skm Przymorze, fajna zabawa połączona z nauką. Polecam.
Możesz iść z maluchem do kina np. w środy w multikinie są seanse dla rodziców z dziećmi. starsze maluchy, właśnie takie jak twój synek mogą pobawić się z rówieśnikami. Jeżeli nie podoba ci się ten pomysł na grunwaldzkiej jest Loopy's World - tam ponoć maluchy mogą wyszaleć się za wszystkie czasy. W Galerii Bałtyckiej też jest specjalnie wyznaczone miejsce gdzie możesz zostawić dzieciaczka i w spokoju zrobić zakupy :) Na zaspie przy ETC jest też jakiś klub maluszka czy coś w tym stylu ;)
oprócz takich sal zabaw mozesz zobaczyć czy na twoim osiedlu nie ma jakiegoś klubu przedszkolaka gdzie idziesz z dzieckiem raz czy dwa razy w tygodniu na takie 1-2 godzinne zajęcia-rytmika, plastyka, muzuka
moze to zaciekawi Twojego malucha a przy okazji bedzie miał kontakt z dziecmi

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry