Widok

Gdzie kupię przebranie kota?

Kupię Temat dostępny też na forum:
poszukuję przebrania kota, nie musi byc caly strój mogą byc akcesoria, na wzrost 116/122 , gdzies dostane stacjonarnie- na allegro są tanie zestawy, ale moze w sklepach są podobne?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tutaj zobacz.To jest na Chełmie ale z tego co wiem podobny sklep jest na Żabiance i mówią że tańszy .
http://www.godan.pl/e-sklep/szukaj-a290/8643-produkt-kotek-z-futerkiem,pl.html
W Pepco widziałam uszy, ogon i chyba jakąś kokardę w komplecie. Ale to był pojedynczy zestaw. Niemniej warto Pepco odwiedzić.

W ubiegłym roku takie uszy i ogony były też w leClerc. Nie wiem jak jest teraz.

Ja tak przebierałam córę. Do tego leginsy i bluzka w jednolitym kolorze, najlepiej uszu i ogona ale może być też biały czy dowolny, i było super. Mała zadowolona.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
w pepco za 7,99 zestaw jest
polecam zrobic sama. czarna bluzka/body spodniczka tutu i leginsy a do tego zestaw ogon uszy
jak wyżej :)
kotek- czarne ubranie, pomalowany nosek i wąsy, do tego ogon ze skręconej pończochy i uszka na opasce :)
robiłam też królika- szare ubranie, na bluzkę przyszyta biała łatka, ogon- biała kulka, pomalowany nosek i wąsy, uszy na opasce :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (80 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

do góry