Widok

Gdzie kupię przebranie kota?

Kupię Temat dostępny też na forum:
poszukuję przebrania kota, nie musi byc caly strój mogą byc akcesoria, na wzrost 116/122 , gdzies dostane stacjonarnie- na allegro są tanie zestawy, ale moze w sklepach są podobne?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tutaj zobacz.To jest na Chełmie ale z tego co wiem podobny sklep jest na Żabiance i mówią że tańszy .
http://www.godan.pl/e-sklep/szukaj-a290/8643-produkt-kotek-z-futerkiem,pl.html
W Pepco widziałam uszy, ogon i chyba jakąś kokardę w komplecie. Ale to był pojedynczy zestaw. Niemniej warto Pepco odwiedzić.

W ubiegłym roku takie uszy i ogony były też w leClerc. Nie wiem jak jest teraz.

Ja tak przebierałam córę. Do tego leginsy i bluzka w jednolitym kolorze, najlepiej uszu i ogona ale może być też biały czy dowolny, i było super. Mała zadowolona.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
w pepco za 7,99 zestaw jest
polecam zrobic sama. czarna bluzka/body spodniczka tutu i leginsy a do tego zestaw ogon uszy
jak wyżej :)
kotek- czarne ubranie, pomalowany nosek i wąsy, do tego ogon ze skręconej pończochy i uszka na opasce :)
robiłam też królika- szare ubranie, na bluzkę przyszyta biała łatka, ogon- biała kulka, pomalowany nosek i wąsy, uszy na opasce :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

łuszczyca głowy leczenie (4 odpowiedzi)

Czy na forum są osoby, które dodatkowo zmagają się z łuszczycą skóry glowy? Co Wam pomogło...

do góry