Widok
ja, zanim maly sie urodzil, wypralam wszystko w loveli, ale jej zapach-a raczej jego brak, sprawil, ze szybko upralam wszystko w dziudziusiu-jego zapach jest cudny , ubranks po nim mieciutkie i wszystkie plamy schodza a kolory zostaja (no, oprocz marchewki, bo te plamy traktuje mudelkiem dr beckamanna). moja mama pierze wszystkie rzeczy w dzidziusiu choc kiedys byla zwolenniczka jelpa

Aniuko no co Ty nie denerwuję się :)
Wiem, że był w weekend bo byłam ale nie wiem czy maja go nadal. Skoro któraś z Was pisała, że nie było. W Carrefourze już tak bywało, że niektóre produkty są tylko wtedy gdy sklep dostanie jakąś partię po dobrej cenie a normalnie nie zamawiają więc może faktycznie była to jednorazowa dostawa. Będę również dziś w sklepie to nawet się o to zapytam jak z tym jest :)
Wiem, że był w weekend bo byłam ale nie wiem czy maja go nadal. Skoro któraś z Was pisała, że nie było. W Carrefourze już tak bywało, że niektóre produkty są tylko wtedy gdy sklep dostanie jakąś partię po dobrej cenie a normalnie nie zamawiają więc może faktycznie była to jednorazowa dostawa. Będę również dziś w sklepie to nawet się o to zapytam jak z tym jest :)