Widok

Gdzie kupujecie proszek DZIDZIUŚ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny od jakiegoś czasu poszukuję tego proszku i jeszcze na niego nie trafiłam. W jakich sklepach jest on dostępny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bomi,leclerc
Carrefour Morena
image
image

image
W makro - jakiś czas temu mój mąż kupił z 5 proszków 3 kg., bo były w super cenie.
tesco, rossmann, carrefour, a w biedronce jest chyba Lovela w promocji, ale pewna nie jestem, w każdym bądź razie jakiś proszek dla dzieci:)
image
image
W Biedronce jest promocja na Lovelę 1,9kg za 14,99zł :)
image
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
w carrefourze na morenie go nie ma,bo szukałam.
ja kupuje w osiedlowych sklepach. Mimo, ze nie mam dziecka- sama uzywam :)
wolę Dzidziusia niz lovele czy bobasa.
Byłam w weekend w Carrefourze i proszku było sporo :)
image
image

image
Kupuję w Akpolu na zapas, w Carrefurze na Morenie na 100% go niema.
Najlepszy proszek, Lovela się chowa.
image

image
A ja wolę Lovelę także dla mnie ten jest lepszy :) Każdy używa tego co mu podpasuje :)
image
image

image
Agusia, jesteś pewna, że piszesz o proszku Dzidziuś? W carrefourze nigdy go nie sprowadzali, może myli Ci się z innym proszkiem skoro go nie używasz?
image

image
w carrefourze go na pewno nie ma i nigdy nie było, więc może chodziło Ci o lovelę.
Tak jestem pewna na 100% że w Carefourze był proszek dzidziuś leżał na samym dole i kosztował 26zł
image
image

image
Na szczęście na wzrok mi jeszcze nie padło :)
image
image

image
Dziewczyny czy ten Dzidziuś nadaje się do kolorowych tkanin i jaka średnia jest cena?
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Agusia, nie denerwuj się, ja się upewniam, bo dużo osób myli go z proszkiem Bobas. Jak jest w Carrefurze to super, dziś się wybieram to sobie kupię.
image

image
ja, zanim maly sie urodzil, wypralam wszystko w loveli, ale jej zapach-a raczej jego brak, sprawil, ze szybko upralam wszystko w dziudziusiu-jego zapach jest cudny , ubranks po nim mieciutkie i wszystkie plamy schodza a kolory zostaja (no, oprocz marchewki, bo te plamy traktuje mudelkiem dr beckamanna). moja mama pierze wszystkie rzeczy w dzidziusiu choc kiedys byla zwolenniczka jelpa
image

image
Aniuko no co Ty nie denerwuję się :)

Wiem, że był w weekend bo byłam ale nie wiem czy maja go nadal. Skoro któraś z Was pisała, że nie było. W Carrefourze już tak bywało, że niektóre produkty są tylko wtedy gdy sklep dostanie jakąś partię po dobrej cenie a normalnie nie zamawiają więc może faktycznie była to jednorazowa dostawa. Będę również dziś w sklepie to nawet się o to zapytam jak z tym jest :)
image
image

image
w Auchan są
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry