Widok

Gdzie lepiej zrobić okulary?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może ktoś sie wypowiedzieć pomóc w wyborze?? z góry dziękuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja okularów nigdy nie robię w żadnej sieciówce a tym bardziej w Vision Expres gdzie oszukują na promocjach. Najlepiej zrobić w prywatnym optyku gdzie jest optometrysta. Ja korzystam od z zakładu optycznego na Pomorskiej na Żabiance i zawsze jestem zadowolona.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

polecam optimum, robię tam okulary dla syna od 12 lat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam DKOptic na orunii górnej ul . okulickiego. Super obsługa i bardzo przystępne ceny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam okulary z Hilary od maja i jest tragedia. Po miesiącu miałam już mała ryse na jednej soczewce. Za okulary placilam około 1200zl więc oczekiwałam jakości. Niestety więcej nie odwiedzę salonu, a szkoda bo pomoc w doborze oprawek bardzo mnie zadowolil.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się ze wcześniejszymi głosami, które były za prywatnym optykiem. Myślę, że taki specjalista jest w stanie zrobić świetne okulary i możliwe, że w niższej cenie. Ja moje okulary zrobiłem właśnie w sieciówce i teraz żałuję gdy słyszę od znajomych ile zapłacili na swoje szkła.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W sieciówkach mają słabej jakości sprzęt do badań...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Okulary do czytania mam kupowane w Oko Design. Polecam firmę. Mają sympatyczną obsługą, można zawsze sobie uciąć pogawędkę, dopytać o bardziej techniczne kwestie i tak dalej. Oprawki mają różne, od bardziej klasycznych po nieco bardziej ekstrawaganckie – co kto lubi. Te marki oprawek które sprzedają są wypisane na ich stronce oko-design.com.

Proponuję optometrystę w Gdańsku ul.Kartuska 74

ja kupowałam w Optical Christex - spory wybór, dobrze doradzają i różne przedziały cenowe! a to jest plus bo można znaleźć coś dla siebie!

mają na prawde spory wybór ślicznych oprawek! sama u nich kupowałam! są bardzo ładne!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

prawda

lepiej w Sopocie obok Grunwaldzkiej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Unikaj Vision w centrach. Mam przykre doświadczenie. Totalny syf.

Potwierdzam...tylko nie Vision!!!

noo ja raz kupowałam w Vision i szkła mają dobre...ale oprawki to tylko w optical christex! takiego wyboru jak tam to nie widziałam chyba nigdzie!!

Ten salon jest faktycznie super, świetne mają oprawki, na każdą kieszeń, także myślę ze warto zam zaglądnąć jak sie poszukuje odpowiednich!

Optometrysta
Polecam panią Orkisz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam optyka (mają tez okulistę) Galeria Wzroku na Mickiewicza 9 we Wrzeszczu. Całą rodziną tam chodzimy. Bardzo kompetentna i miła obsługa, ceny konkurencyjne.
Lepiej zwykly rodzinny polski i gdanski okulista
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

no ja kupowałam w Optical Chritex, maja świetny wybór, bardzo duży i doskonale że trafiłam tam za pierwszym razem!

Inne tematy z forum Zdrowie

Mały penis we wzwodzie (8 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

Kolonoskopia robiona przez lekarza kobietę. Gdzie? (16 odpowiedzi)

Polecacie kogoś?

Potrzebuje opinii o ortopedach (21 odpowiedzi)

Witam, jak w temacie potrzebuje opinii o ortopedach z NCM: lek. Piotr Jóźwiak lek. Piotr Czuraj...

do góry