Widok

Gdzie można wypożyczyć inhalator dla dziecka?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
W Gdańsku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W przychodni? Od koleżanki? Ja pożyczałam koleżance.
w przychodni świętokrzyskiej w aptece. Kaucja 150 zl ( zwrotna ), koszt zakupu maseczki i oplata za pierwszy tydzien 35 zl, za kazdy nastepny 10 zl.
w przychodni na zaspie. koszt chyba 10 zł za tydz.
ale nie wiem czy nie musisz należeć do przychodni.
Dziękuję dziewczyny za szybką odpowiedż,niestety żadna z moich koleżanek nie ma.A może któraś mogłaby pozyczyć inhalator na tydzień?
mają w przychodniach - zapytaj w swojej , kupujesz u nich tylko maseczkę a inhalatory wypozyczają
Koszta zakupu nebulizatora szybko ci sie zwroci, dzieki niemu cala rodzina moze szybko sie leczyc z wiekszosci infekcji gornych drog oddechowych.
Drapanie gardla potraktowane nebulizatorem z sola fizjologiczna goi sie w 3 dni, bez innych lekarstw! to wygodniejsze i przyjemniejsze od plukania sola gardla.
Dla dzieci to rzecz niezbedna i bezcenna - katar szybko oddyka zatoki, leczy!
Warto kupic i miec wlasny, a koszt, sklep medyczny na Jaskowej Dolinie w zeszlym roku kosztowal 180 PLN, zobacz tez allegro i sklep internetowy novamed.
Jesli chcesz pozyczyc to i tak musisz kupic wlasna maseczke, nie wyobrazam sobie korzystania po kims z maseczki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
maseczki w przychodniach teraz juz sprzedają na własnośc ale w niektórych jeszcze się dezynfekuje ....
mamy swój inhalator i jest bardzo przydatny tak więc warto kupić
Już zamówiłam na allegro przesyłką kurierem także dziękuję Wam za rady.
mozna kupic w aptekach

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nie daje rady,mam juz dosc...... (27 odpowiedzi)

Musze sie wygadac,przepraszam ze tu ale nie mam komu;( Mam 26lat i okolo 100000tys dlugu przez...

CET na Kowalach - proszę o opinie (109 odpowiedzi)

Czy któreś dziecko chodzi do tego przedszkola albo do szkoły? jakie są Wasze opinie o tej placówce?

Tabletki do zmywarki. (71 odpowiedzi)

Własnie zamontowali mi w kuchni zmywareczke,chce kupic tabletki do mycia ale jest tak duzy...

do góry