Widok

Gdzie na wakacje nad jezioro

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam fajnego miejsca, domku nad jeziorem, najlepiej z własną linią brzegową. Podzielcie sie fajnymi miejscami, pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na początku czerwca byliśmy w Ocyplu w ośrodku MLECZARZ :) http://www.mleczarz-ocypel.pl/

było bardzo fajnie :) mieliśmy murowany domek z kominkiem :) aneks kuchenny w pełni wyposażony :)

cisza, spokój, las, jezioro :) akurat tak trafiliśmy, że ośrodek momentami był pusty (nie licząc nas i obsługi)

no i wiewiórki często nas odwiedzały :)

ogólnie jest tam kilka ośrodków koło siebie :) można wybrać co się komu podoba :)
Agusia a jak dojechać? jak długo autem się jedzie? przejrzałam stronke wygląda sympatycznie:) rozumiem,ze tylko domki murowane mają kominki?
image
tak - tylko murowane mają kominki :)

jest ich chyba 3 lub 4 :) i każdy jest podzielony na 4 osobne mieszkanka(jedna strona domku=1wejście i taras)

na dole jest mały salon z kominkiem(i kanapa dla 2 osób) + łazienka + aneks kuchenny :) na piętrze(właściwie antresoli) jest sypialnia na 4 osoby (2 pojedyncze tapczany i jeden podwójny)

z Gdańska jedzie się ok 1,5godz autem :) jechaliśmy przez Straszyn-->Gołębiewo-->Godziszewo-->Kokoszkowy-->Starogard Gdański(wyjazd ul.Lubichowska)-->Lubichowo-->Ocypel :)
jesteś lepsza niż GPS:)))) zaraz pozapisuje trase bo czegoś takiego szukam miejsca żeby wypocząć w spokoju:) a powiedz mi jak się jedzie w dwie osoby to rozumiem,ze cena domku wzrasta?jakos sie połapać nie moge w t ym cenniku.
image
heh ;) specjalnie patrzyłam na mapę google ;) bo tam jak chcesz ustawić trasę - to wyskakuje inna :)

cena zależy od ilości osób, długości pobytu i terminu :)

my byliśmy tam 5 dób i płaciliśmy 95zł/doba :)

nie było żadnych opłat dodatkowych :) a drewna do kominka - ile dusza zapragnie :) właściciel codziennie przynosił nam i zostawiał na tarasie wiadro wiórków na rozpałkę :)

jeśli chcecie jechać w czerwcu na kilka dni - to 95zł/doba :) (2 osoby)

super miejsce do odpoczynku - też cisza, spokój - jest w Wąglikowicach :) byliśmy tam już 2 raz :) rok temu w dniu ślubu pojechaliśmy na tydzień :) i teraz na rocznicę - na 3 dni :)
tylko nie ma jeziora :)
pola, las, rzeka :) http://podklonem.pl/
kiedyś tak sobie oglądałem ogłoszenia i był domek do wynajecia z własną linia brzegową i pomostem, ogrodzony teren (można przyjechac z pieskiem), w lesie. I kurcze nie moge znaleźc.. ale szukam dalej :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jak oszczedzacie ? (27 odpowiedzi)

witam dziewczyny napiszcie plis jak oszczędzacie, jakie formy, jakieś rygory, albo na czymś...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

do góry