Widok

Gdzie oddac kota tymczasowo...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Gdzie w Trójmieście oddac kota tymczasowo ? na czas wyjazdu. Wesele na południu Polski (3-4 dni)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
najlepiej nigdzie - zostawic w domu samego ( dac wodę, suchy pokaram ) mozna zostawić klucze znajomej/sąsiadce zeby zaszla 1 -2 razy zmienic wodę , dać pokarm z puszki itp.
Nic kotu nie będzie - tylko troszkę się stęskni - o wiele gorszym rozwiązaniem jest przenieść go w nieznane miejsce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mój kot , ktorego kiedys mialam zostawał sam ok. 1 tygodnia - tak się zdarzyło 2 razy - jakoś specjalnego problemu z tym nie miał.
Ja swoje na czas urlopu oddaję na przechowanie do Szpitala Weterynaryjnego dr Krzemińskiego w Gdańsku na ul. Łąkowej - jest o.k.
Krystyna, bardzo proszę o bliższe namiary ,może nr. telefonu
58 301 39 09
Szpital weterynaryjny Krzemiński
Gdansk, ul.Łąkowa 35 - polecam!
Ja mojego zostawiam w domu.Najdluzej byl 8 dni.Sasiadka przychodzi rano i wieczorem nasypac karme i wlac wode.Kuwety nie czysci ;) Mysle,ze to lepsze rozwiazanie niz "hotel",bo jednak kot jest na swoim terenie.Nie dosc,ze zestresuje go Twoja nieobecnosc,to jeszcze obce miejsce...
http://pongo.pl/hotel/
Oddałam raz tam swojego - przeżył :))))
image
image
Dziękuję !!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zwrot podatku 2025 (30 odpowiedzi)

Hej.aczy już wysyłają zwroty w Gdyni? ktoś dostał?

Pająki pomocy (25 odpowiedzi)

Dziewczyny dostalśmy od znajomych choinkę i co dziś wstawiamy jado mieszkania ubieramy a plaga...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

do góry