Widok

Gdzie oddac kota tymczasowo...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Gdzie w Trójmieście oddac kota tymczasowo ? na czas wyjazdu. Wesele na południu Polski (3-4 dni)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
najlepiej nigdzie - zostawic w domu samego ( dac wodę, suchy pokaram ) mozna zostawić klucze znajomej/sąsiadce zeby zaszla 1 -2 razy zmienic wodę , dać pokarm z puszki itp.
Nic kotu nie będzie - tylko troszkę się stęskni - o wiele gorszym rozwiązaniem jest przenieść go w nieznane miejsce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mój kot , ktorego kiedys mialam zostawał sam ok. 1 tygodnia - tak się zdarzyło 2 razy - jakoś specjalnego problemu z tym nie miał.
Ja swoje na czas urlopu oddaję na przechowanie do Szpitala Weterynaryjnego dr Krzemińskiego w Gdańsku na ul. Łąkowej - jest o.k.
Krystyna, bardzo proszę o bliższe namiary ,może nr. telefonu
58 301 39 09
Szpital weterynaryjny Krzemiński
Gdansk, ul.Łąkowa 35 - polecam!
Ja mojego zostawiam w domu.Najdluzej byl 8 dni.Sasiadka przychodzi rano i wieczorem nasypac karme i wlac wode.Kuwety nie czysci ;) Mysle,ze to lepsze rozwiazanie niz "hotel",bo jednak kot jest na swoim terenie.Nie dosc,ze zestresuje go Twoja nieobecnosc,to jeszcze obce miejsce...
http://pongo.pl/hotel/
Oddałam raz tam swojego - przeżył :))))
Dziękuję !!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry