Widok
Nie każdy ma ten komfort, że ma małą rodzinę, która się ze sobą wcale nie spotyka. Jak się jest zapraszanym na wszystkie imieniny i urodziny kuzynów i c*otek, to potem wypada się odwdzięczyć zaproszeniem. U nas też niestety wypada koło 25 osób, więc dobrze rozumiem problem autorki. Nie polecę miejsca, w którym robiłam sama, bo był raczej niewypał w części dla dorosłych. Jeśli ma to być impreza bardziej dla dzieci, tylko z kawką dla dorosłych, to w okolicy Kiełpinka i Karczemek możesz sprawdzić EduCafe na Wiszących Ogrodach, plac zabaw w Auchan oraz KaKaDu na Karczemkach.
W TESCO na Cienistej też jest wielki plac zabaw, z salami do organizacji urodzin, rodzice też mają tam gdzie usiąść, ale raczej bałagan organizacyjny u nich (za mało personelu) i duże restrykcje co do przynoszenia własnego jedzenia. Ale dzieci na pewno się wybawią za wszystkie czasy, bo bawialnia jest ogromna.
W TESCO na Cienistej też jest wielki plac zabaw, z salami do organizacji urodzin, rodzice też mają tam gdzie usiąść, ale raczej bałagan organizacyjny u nich (za mało personelu) i duże restrykcje co do przynoszenia własnego jedzenia. Ale dzieci na pewno się wybawią za wszystkie czasy, bo bawialnia jest ogromna.
No, też znam te wścibskie baby. Tiu tiu tiu, kochaniutka... A na drugi dzień masz du...ę obrobioną z góry na dół. :) Ale spoko. Wyprawiajcie sobie urodzinki dla rocznego bobasa, za gruby hajs, ku uciesze właścicieli tandetnych bawialnio kawiarni, którzy wmówili wam, że to dobre dla waszych pociech. Ha ha ha. Idiotyzm.
P.S. Która z Was pamięta swoje pierwsze urodziny????
P.S. Która z Was pamięta swoje pierwsze urodziny????
Hej, w otominie jest restauracja z przestronna salą, nazywa się bodajże tabun. Nie mają tam sali zabaw, ale jesli będą starsze dzieci, to fajna animatorka powinna załatwić sprawę. Ja miałam super dziewczynę, która na urodzinach syna zaczarowała mi 14 dzieciaków w wieku od 3 do 8 lat:) A jeśli zależy Ci na swietnie wyposażonej bawialni, to Cos na starym mieście. W obu restauracjach jedzenie ok.
A co do większych urodzin, to doskonałe Cię rozumiem, dla nas to też była ważna okazja, którą chcieliśmy świętować z najbliższą rodziną i przyjaciółmi:) powodzenia:)
A co do większych urodzin, to doskonałe Cię rozumiem, dla nas to też była ważna okazja, którą chcieliśmy świętować z najbliższą rodziną i przyjaciółmi:) powodzenia:)