Widok

Gdzie sklep z kosmetykami (np. pierre rene, vipera itd.)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny znacie w Gdańsku jakiś sklep kosmetyczny z takimi tańszymi (a dobrymi) :) kosmetykami typu pierre rene, vipera. Wiem, że jeden super jest w Gdańsku-Chełmie w pasażu koło kościoła. Ale może jeszcze wiedzie gdzie jest podobny?
image

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak mieszkalam we Wrzeszczu to pamiętam że kosmetyki pierre rene byly do kupienia w ETC na zaspie (Intermarche).To było na dole, teraz troche przebudowali ale może nadal sa dostępne :)
kurcze a ostatno tam byłam, ale nie pomyślałam, że mogą tam być
image

image

Na dworcu PKS u góry babka ma dosyć duży wybór kosmetyków na pewno ma pierre rene .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
oo wielkie dzięki :)
image

image

Na pewno kosmetyki Pierre Rene są u mnie w drogerii na Opolskiej-boczna od Kołobrzeskiej -Przymorze. Jest tam ciąg sklepów-koło Tesco i wśród nich jest drogeria Verus
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Vipera ma swoją wyspę w Madisonie na ostatnim piętrze.
Golden Rose jest stanowisko w manhhatanie, a vipera w medisonie (ale polecam robic zamowienie na ich stronie przez internet nawet do 30% taniej niz w sklepie)
Aster przy skm Żabianka czasem nawet są tam darmowe makijaże tej firmy

Inne tematy z forum Moda i uroda

Gdzie wypełnić zmarszczki (23 odpowiedzi)

Chodzi mi tutaj o zmarszczki przy ustach i marionetki. Mam sklonnosci po mamie i dosć szybko mi...

Sprawdzona odżywka do paznokci - jaka? (94 odpowiedzi)

Hej Dziewczyny, może miała któraś problem z bardzo słabymi, miękkimi paznokciami i sobie...

Sklep internetowy z markowymi ubraniami (95 odpowiedzi)

Hej, mam pytanie, ktoś zamawiał z was na tej stronie? Firma jest nowa, dosyć wysokie zniżki i...

do góry