Widok

Gdzie szybko można sobie zrobić gastroskopię?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak w temacie
muszę wykonać sobie pilnie gastroskopię, prywatnie oczywiście bo na nfz nie chce mi się czekać
zależy mi również żeby był to dobry i miły gastrolog,bo już się na zapas tego badania boję

interesuje mnie Rumia, Gdynia ,ew.Reda,Wejherowo

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
spółdzielnia lekarska w Gdyni ,czas czekania jakiś tydzień koszt około 160zł+ jeżeli pobierane sa wycinki do badania hispat około 80zł
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
etermed.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja też polecam spółdzielnię lekarską, bardzo krótko się czeka i na dodatek można samemu zaproponować godzinę przyjścia. Trzeba jedynie zapłacić z góry, bynajmniej tak było w naszym przypadku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A polecicie jakas przychodnie w Gdansku?
Osobiście polecam gastroskopię w ETER-MED na Jaskółczej. Byłam dwa tygodnie temu, nie ma problemu z zapisaniem się, poza tym miło i profesjonalnie. Gastrologa też mają w razie czego, także pełna pomoc na miejscu:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
stermed w wejherowie,120 zl sama gastroskopia a z wycinkiem chyba 160,180 zl
potrzebuję tego badania dla mojej Mamy-dojazd z Lęborka-więc okolice Wwjherowa,Rumii,regy,gdynia

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Swojskie wędliny (56 odpowiedzi)

Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto sprzedaje? Niedługo święta...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry