Widok

Gdzie w Gdańsku, najlepsze pączki?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Gdzie według Was są najlepsze pączki w Gdańsku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak dla mnie pod tunelem na dworcu głównym :) Uwielbiam te z serem :) i z jabłkiem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
ehh, tam gdzie były najlepsze (Wrzeszcz Grunwaldzka trochę przed byłą Galerią Centrum), zrobili teraz Polbank :/ u Pellowskiego są niezłe, to jest też właśnie pod tunelem taka chyba najdłuższa cukiernia, wiec może o tej samej mówię co koleżanka :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
No właśnie tam koło Galerii Bałtyckiej były super!! Szkoda że już nie ma :( może się gdzieś przenieśli?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
przepraszam Galerii Centrum której też już nie ma, to chyba pechowe miejsce, Cristal też znika
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadza się tam były najlepsze,wszystko znika :( najlepiej niech wszystko zaorają i pobudują same banki ;) a resztę zaleją betonem ;p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
A tak właściwie to najlepsze są jak samemu sie zrobi :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja się już od jakiegoś czasu nad tym zastanawiam ale przy 2 maluchach ...... :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Faworki robione w domu zawsze są smaczniejsze, ale pączki, powiem szczerze, że całkiem inaczej smakują, ale czy lepiej? Takie i takie lubię z lekką przewagą kupowanych :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co prawda nic nie zastąpi tych z serem z pod tunelu ummm:) , ale te domowe tez lubie a szczególnie z budyniem czekoladowym
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
o ja, nigdy nie jadłam z budyniem czekoladowym, muszą być pyszne
"ehh, tam gdzie były najlepsze (Wrzeszcz Grunwaldzka trochę przed byłą Galerią Centrum),"

Zdecydowanie tam były najpyszniejsze paczki!!!

Szczerze mówiąc nawet nie wiedziałam,że ich już tam nie ma:(

Ja lubię pączki z wiśnią z cukierni W-Z na Chełmie i oczywiście te pieczone przez moją mamę:)

Sama porywam się tylko na pieczenie oponek z ciasta twarogowego.
Chyba smakują nawet lepiej niż pączki...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
kolo dyskoteki MAX sprzedają z wisniami, czekolada, serem itp i zawsze cieple w ksztalcie trojkatow
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ostatnio odkryłam cukiernię a właściwie pączkarnię, bo sprzedają tam tylko pączki na ulicy Partyzantów we wrzeszczu, kawałek za manhatanem w kierunku galerii bałtyckiej. Są tam pączki z toffi, jagodami, serem, czekoladą, wiśniami, budyniem i nie pamiętam z czym jeszcze, o z raffaello przypomniało mi się ;-) i wiele innych, takie pyszne jak w Pączusiu w Gdyni. Polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
oo super dzięki, nie wiedziałam że istnieją pączki o nadzieniu raffaello :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
tez lubie te z Partyzantow :)
one kiedys byly w takiej malej budce przy dworcu we Wrzeszczu od strony ul. Wajdeloty - cieple pączki :)

pączki wole kupne, a faworki tylko domowe :)
oo tak te pączki na Grunwaldzkiej pyszne były a pachniało już z daleka :D i kiedyś na Siedlcach koło kościoła pyszne były:) a pod tunelem to w którym miejscu??
...
o nieeeeeeee ale mi narobiłyscie ochoty !!
Pod tunelem w sumie w prawie każdym okienku są te pączki max z serem. ja przeważnie kupuje w budce takiej jakby na rogu . Na przeciwko są schody do góry do mc i kfc
Ja będę jutro we wrzeszczu i napewno będę jeść jutro jakieś pączki, och tylko moja figura ucierpi na tym, że nie będę mogła sie zdecydować co do smaku, bo na jednym na 100 % się nie skończy, a z toffi to uwielbiam mmm pycha ;-) No i oni je tam smażą na bieżąco i jak się kupuje to są ciepłe.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry