Widok
Giegunka przy antybiotyku u niemowlęcia - AUGMENTIN 400mg+57mg
Po tym antybiotyku często sa biegunki idz do lekarza moze zmieni np na zinnat ,a i lacidobaby trzeba podawac w odstepach przynajmniej 2 godzinnych od dawki leku przed lub po , mozna dwa dziennie podawac przez okres brania antybiotyku, a potem jeszcze przez jakis czas po jednej saszetce,ja daje zawsze przez tydzien od zakonczenia leku
Shelby tak tylko to byłby trzeci antybiotyk a córka ma dopiero 3 miesiące. Nie chcę robić z mojego dziecka królika doświadczalnego i dawać kolejny lek nie mając pewności czy znów nie będzie się coś działo. W zasadzie jest już lepiej z młodą co jakiś czas jeszcze kaszlnie i ma lekki katarek ale jest już o niebo lepiej niż było kilka dni temu tylko teraz ta luźna kupka :(
Zapomniałam stosuj tylko lacido baby ewentualnie dicoflor, bo to nieliczne probiotyki, zarejestrowane jako leki przebadane i działające, sa jeszcze chyba tylko dwa ale nie pamiętam nazwy, reszta to suplementy diety bez badań i wiarygodności co do działania, jest to informacja ktoraa dała nam bardzo dobra znana pani pediatra, leki działają bo lacido baby zwalczylo bez lekow bakterie u mojej corci