Widok

Ginekolodzy z Zaspy

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Test pozytywny i rozterka- który ginekolog. W pierwszej ciąży chodziłam do Doeringa, ale ma wrażenie że teraz liczy sie dla niego ilość a nie jakość. Rodziłam w Wojewódzkim do wody ale dziecko 2 tyg przeleżało w szpitalu z powodu licznych zakażeń.
W obecnej sytuacji zastanawiam się nad Zaspą. CZy ma cie może jakiś kontakt do lekarza z Zaspy, który przyjmuje prywatnie bądż z NFZ?
Czy ma on aparat USG?
Prosze o pomoc, pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ma ktoś tel do Branickiego ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Branicki juz nie przyjmuje w Lotni- przeniusl sie na Hallera.
Dziewczyny, a możecie opisać z grubsza jak wygląda który lekarz? Miałam cc na Zaspie i byłam bardzo zadowolona. A jak kumpela mnie spytała kto mnie ciął, to zbaraniałam ;) no nie wiem, jak się nazywał, taka byłam przejeta ;) wiem tylko, że nie najmłodszy i w okularach (tak mi się wydaje)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Bereśniewicz
www.znanylekarz.pl/lekarz-25389-katarzyna-lenckowska-ginekolog-gdansk.php
dr Branicki
ok 4 tyg wcześniej
A jaki lekarz robił ci tą cesarkę- i ile wcześniej miałas ją zaplanowaną na dany dzień?????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
U mnie też była planowana cesarka ajednak w Wojewódzkim musiałabym próbować rodzić siłami natury. Poza tym moja lekarz mówiła, że decyzja i tak zależy od lekarza dyżurującego/ ordynatora.
W efekcie wybrałam się na wizytę do lekarza z zaspy i już do końca ciąży byłąm jego pacjętką. Cc było na termin i on mi je wykonywał
moja koleżanka jest pacjentką młodego Zabula :) jest baaaaaaardzo zadowolona :)
Halo halo czy jest tu ktoś kto miał zaplanowane cc i wybrał lekarza który zrobi zabieg??????/
a ja teraz kiedy jestem już po wszystkim z jeszcze większym przekonaniem polecam dr Sokołowską, prowadziła moją ciąże bez zastrzeżeń i miałam to szczęście, że była przy moim porodzie- nie sposób przecenić mojego spokoju jak ją zobaczyłam przy łóżku i jej pomocy przy porodzie synka, w razie jakichkolwiek problemów dzwonię do niej zawsze pomoże i nie zostawi z wątpliwościami, zdecydowanie to " mój " ginekolog :):)
Ponownie potwierdzam ze dr Branicki jest bardzo dobrym i fajnym lekarzem. Polecam!!!
Zna ktoś dr Szelezińskiego? Jest podobno zastępcą ordynatora na Zaspie, starszy pan.
Dziewczyny a napiszcie jeżeli możecie- jeżeli jest planowana cesarka- to można wybrać lekarza który robi zabieg???
Dobrze gdybyś trafiła właśnie na Branickiego
Moja pierwsza córcia była ułozona miednicowo podłużnie i miałam cc na Zaspie na termin
fajnie gdybyś trafiła na Branickiego właśnie
Moja starsza córcia była ułożona miednicowo podłużnie i miałam cc na termin
a na kogo najlepiej trafić na IP, żeby być fachowo obsłużonym a nie odesłanym do domu (tak mi się trafiło dwa razy - chociaż miałam skierowanie od lekarza prowadzącego w związku z ułożeniem pośladkowym, raz trafiłam na dr A. Pawelczyk, raz na dr Koprowskiego)
Kasia ja również tak uważam :-)
Dzięki niemu mam śliczne i przede wszystkim zdrowe córcie :-)
Branicki najlepszy!
Moja ciąże też prowadził , do żadnego ginekloga nie chodziłam z taką przyjemnością :) Miałam to szczęście, że miał akurat dyżur kiedy rodziłam , jeszcze na mnie "nakrzyczał" że nie zadzwoniłam i nie dałam znać ;) dzięki temu miałam super opieke przy porodzie również :) (pojawił się na sam koniec przypadkiem bo zobaczył moją kartę gdzieś ;) ) NAPRAWDE DOKTOR BRANICKI JEST NAJLEPSZY! do zadnego innego bym nie poszła :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzięki :)

Inne tematy z forum Zaspa

Trójmiasto do bani (388 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

do góry