Widok

Ginekolog Klimaszewski - proszę o opinie.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej, dziewczyny mam pytanie czy ktoś był u tego lekarza? Mam problemy z tarczycą i innymi hormonami do tego doszły sprawy kobiece więc szukam odpowiedniego ginekologa, słyszałam że to dobry lekarz może Ktoś się wypowiedzieć?
image
image
Bianka & Vincent ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jonka :) witaj po latach :D jak tam dzieciaki ? :>

Ja prowadziłam ciążę u Klimaszewskiego i nadal chodzę, jest super, ale Ty raczej potrzebujesz ginekologa endokrynologa.
Pozdrawiam
Hej ;) Maluchy super, jeszcze chwila i do szkoły a jak u Ciebie?
Wiesz co nie szukam lekarza 2w1 bo endokrynologa mam super ale teraz ginekolog by się przydał bo ostatnio zaniedbalam pewne sprawy i trzeba się ogarnąć.
image
image
Bianka & Vincent ;)
Prowadzę ciążę u dr Klimaszewskiego (prywatnie) i na prawdę polecam ! Zawsze ma czas dla pacjentki , dokładny , poświęca wystarczająco dużo czasu podczas wizyty . Lekarz na prawde z powołania!
image
Prowadził moje dwie ciąże, chodziłam na NFZ do dawnego szpitala Kolejowego, co do lekarza nie mam żadnych uwag, jest z powołania ale ma kiepski sprzęt w przychodni.
Dzięki dziewczyny za świeże info, no ja wybieram się prywatnie
image
image
Bianka & Vincent ;)
Wspaniały, gorąco polecam.
Nie polecam. Poroniłam raz i drugi, zero badań. Przy trzeciej ciąży nie dostałam żadnych leków na podtrzymanie. Z wizyty u tego doktora pojechałam do innego i od razu dostałam leki i nakaz leżenia i dzięki doktorowi o nazwisku Zabul Piotr mam dziś zdrową córkę.
Radziłabym się zastanowić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zero badań ? Dziwne troche . Według mnie i moich przeżyć to wydaje mi się że lekarz zleca aż za dużo tych wszystkich badań :)
image
Ja również polecam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

płyta indukcyjna czy gazowa? (22 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

Kiedy przekłuwałyście córkom uszka ??? (153 odpowiedzi)

Chodzi mi o wiek maluchów. Widziałam różne opinie, że lepiej do roku, inny, że na rok, a jeszcze...

do góry