Widok
Ginekolog Magdalena Wójcik-Lis
Witam, mam pytanie. czy któraś z Was chodzi do tej ginekolog? Lub co bardziej mnie interesuje czy ta Pani prowadziła którejś z Was ciążę?
Byłam dziś w przychodni w Gdyni na Wzgórzu św. Maksymiliana i przyjmowała mnie właśnie ta Pani.
Jest młoda ale wydaje się kompetentna i jest bardzo miła.
Chciałabym zasięgnąć więcej informacji :) Czy jesteście zadowolone?
Byłam dziś w przychodni w Gdyni na Wzgórzu św. Maksymiliana i przyjmowała mnie właśnie ta Pani.
Jest młoda ale wydaje się kompetentna i jest bardzo miła.
Chciałabym zasięgnąć więcej informacji :) Czy jesteście zadowolone?
Troszkę późno na odpowiedź ale mam nadzieję, że komuś posłuży. Pani Magda w zeszłym roku prowadziła moją ciążę i jeśli mogę polecić jakiegokolwiek lekarza (a byłam u kilku) to polecam właśnie ją. Jest naprawdę cudowna. Starannie dobierała mi wszystkie witaminy i przy każdym badaniu była bardzo delikatna. Zawsze dokładnie mówi co robi, co się dzieję z dzieckiem i w ogóle super. Poza tym była obecna przy moim porodzie (szpital w redłowie) dzięki czemu miałam niesamowity komfort bo dobrze wiedziała jakie leki przyjmowałam w ciąży i znała też dobrze mojego synka. Później kilka razy odwiedziła nas na oddziale żeby sprawdzić czy wszystko dobrze. Oczywiście za wizyty i opiekę nie zapłaciłam ani grosza a czułam się o wiele lepiej niż u prywatnego lekarza. Polecam bardzo wszystkim paniom i młodym dziewczynom jako pierwszego ginekologa.
mnie ta Pani Doktor przyjmowała w szpitalu w Redłowie i muszę polecić bo faktycznie jest bardzo dokładna, miła, tłumaczyła wszystko co robi, co się dzieje, Pani młodziutka ale faktycznie miałam do niej zaufanie. Jeśli mogę zapytać czy ktoś rodził w Redłowie bo mam termin na marzec, jestem z Gdyni i mam mętlik w głowie bo nie mam pojęcia gdzie jechać jakby co...
Chętnie służę pomocą:) rodziłam tam w zeszłym roku i mam ogólnie dobre wspomnienia. Położne bardzo pomocne i lekarze w porządku. Ja leżałam dodatkowo 5 dni na patologii więc miałam okazję przyjżeć im się bliżej:) Słyszałam wiele kiepskich opinii na temat tamtejszego oddziału i stwierdzam, że to same bujdy na resorach. Nie ma się czego bać. Najważniejsze żeby maluch był zdrowy:)
zakładałam ten wątek :)
pierwsza moją ciążę prowadziła właśnie ta lekarka. byłam z niej zadowolona. Ale jak później podczas starań o 2 dziecko doszło do 2 poronień to mnie zlała :/ miałam do niej zaufanie a ona nie za bardzo się tym przejęła i tematu nie chciała zgłębiać ( chodziłam na NFZ, bo może jakbym chodziła prywatnie to by było inaczej :? )
znalazłam innego lekarza też na NFZ, który się mną zajął, powiedział jakie badania mam porobić ... no i mamy 2 upragnione dziecko :)
pierwsza moją ciążę prowadziła właśnie ta lekarka. byłam z niej zadowolona. Ale jak później podczas starań o 2 dziecko doszło do 2 poronień to mnie zlała :/ miałam do niej zaufanie a ona nie za bardzo się tym przejęła i tematu nie chciała zgłębiać ( chodziłam na NFZ, bo może jakbym chodziła prywatnie to by było inaczej :? )
znalazłam innego lekarza też na NFZ, który się mną zajął, powiedział jakie badania mam porobić ... no i mamy 2 upragnione dziecko :)