Widok

Ginekolog NFZ Gdynia

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie,
Jestem w drugim miesiącu ciąży. Aktualnie mieszkam w Gdańsku, gdzie nie mam swojego, wybranego ginekologa, który mógłby poprowadzić moja ciąże. Od Marca zMierzamy z partnerem przeprowadzić się do Gdyni i tam wić gniazdko dla naszej trójki.
Szukam dobrego, godnego polecenia ginekologa na NFZ w Gdyni.
Dodam ze choruje na niedoczynnosc tarczycy i gdyby był to endokrynolog- ginekolog, byłoby cudownie.
Jeśli nie na NFZ, tez chętnie się dowiem. To moja pierwsza ciąża, ważne by lekarz jak i położna byli wyrozumiali, naprowadzili mnie na najważniejsze rzeczy.
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja prowadzę już drugą ciążę u dr. Mlodzianowskiej w przychodni starmed na 10 lutego. Polecam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodzę do dr Grzegorza Piskulaka, jest ordynatorem ginekologii w Kartuzach. Chodzę prywatnie i badania też prywatnie ale w razie czego ma się to wsparcie że jest w Kartuzach w szpitalu. Odpowiada na smsy i e- maile także można wyniki konsultować przez internet przed wizytą. Wcześniej miałam pewne problemy zdrowotne to dał skierowanie do Kartuz u niego na oddziale i miałam wykonywany zabieg gin. Wszystko super. Miła obsługa, bezproblemowo i szybko załatwione.
a dodam że jest endokrynologiem :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry