Widok

Ginekolog NFZ Gdynia

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie,
Jestem w drugim miesiącu ciąży. Aktualnie mieszkam w Gdańsku, gdzie nie mam swojego, wybranego ginekologa, który mógłby poprowadzić moja ciąże. Od Marca zMierzamy z partnerem przeprowadzić się do Gdyni i tam wić gniazdko dla naszej trójki.
Szukam dobrego, godnego polecenia ginekologa na NFZ w Gdyni.
Dodam ze choruje na niedoczynnosc tarczycy i gdyby był to endokrynolog- ginekolog, byłoby cudownie.
Jeśli nie na NFZ, tez chętnie się dowiem. To moja pierwsza ciąża, ważne by lekarz jak i położna byli wyrozumiali, naprowadzili mnie na najważniejsze rzeczy.
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a dodam że jest endokrynologiem :)
Ja chodzę do dr Grzegorza Piskulaka, jest ordynatorem ginekologii w Kartuzach. Chodzę prywatnie i badania też prywatnie ale w razie czego ma się to wsparcie że jest w Kartuzach w szpitalu. Odpowiada na smsy i e- maile także można wyniki konsultować przez internet przed wizytą. Wcześniej miałam pewne problemy zdrowotne to dał skierowanie do Kartuz u niego na oddziale i miałam wykonywany zabieg gin. Wszystko super. Miła obsługa, bezproblemowo i szybko załatwione.
Ja prowadzę już drugą ciążę u dr. Mlodzianowskiej w przychodni starmed na 10 lutego. Polecam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry