Widok

Ginekolog do prowadzenia ciąży

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny możecie polecić dobrego ginekologa, który prowadził Wam ciążę. Nie ukrywam, że najlepszy byłby lekarz, który pracuje też w szpitalu, żeby ewentualnie później mógł odebrać poród.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dr Doering z wojewódzkiego. Przyjmuje w hossa company
Niestety na normalną wizytę polecam jak najbardziej ale do prowadzenia ciąży absolutnie nie.

Zalezy jaki szpital - ja polecam Lukasz Maciejewski - szpital Wejherowo, przyjmuje w Rumi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tez polecam dr Szulca z Zaspy i przyjmuje prywatnie na Morenie na Piecewskiej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Piotr Zabul szpital Zaspa
przyjmuje w victoria clinic jeszcze w gamecie w gdyni chyba :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z Redlowa jeszcze jest dr Rożnowska-na wizytach prywatnych (bylam u niej z 2 razy zanim zaszlam w ciaze) ok,ale bez rewelacji (w sensie nie wytlumaczy zbyt wiele; olewa troszke pytania jakie sie dk niej ma).jesli chodzi o szpital i porod to ma w d. centralnie co sie dzieje-wychodzi z zalozenia ze jest polozna i koniec (mi wody nie chcialy odejsc i trzeba bylo przekluc worek owodniowy to polozne po nia dzwonily 4 razy zeby przyszla i juz same byly zaniepokojone).
A słyszałaś może o Wnuku? on też podobno w szpitalu pracuje
Adam Żółtowski, polecam, duże doświadczenie, wiedza i kultura osobista.
No właśnie wszystkie piszecie o klinicznej a czy któraś z was miała jakieś doświadczenia z lekarzami z Gdyni?
dr Frankowska-Konopa
Pankrac - najwiekszy koszmar mojego pobytu na klinicznej. Fanatyczka naturalnych porodow, bez wzgledu na wielkosc dziecka i wskazan do cc (od specjalisty!!) i tak probuje zmusic do sn, nie respektuje praw pacjenta, bez pytania robi masaz szyjki macicy- kto mial to robione bez zadnego rozwarcia ten wie jaki to bol rozrywania szyjki- zabieg ten w cywilizowanych krajach jest zabroniony, u nas oczywiscie z racji oszczednosci szpitalnych jak najbardziej stosowany. Sadystka bez empatii, z przerostem ego, a do tego skrajnie antypatyczna, taka kobieta, ktora nienawidzi kobiet, moim zdaniem najgorszy wybor z mozliwych.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie wiem jak z prowadzeniem ciazy ale przy normalnych wizytach czulam sie u dr Pankrac traktowana "po lebkach", po kilku wizytach zmienilam lekarza.
Ja polecam dr Pankrac, do której aktualnie chodzę i chcę, żeby prowadziła moja ciążę oraz dr Sudara.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dr Adam Szulc, pracuje na zaspie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
dr Matkowski, szpital na zaspie
Piotr Zabul Zaspa
Victoria Clinic przyjmuje prywatne
Katarzyna ciach kliniczna

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry