Widok
Ginekolog kobieta-Zaspa IP
pisze bo nurtuje mnie to juz od dawna- nazwisko lekarki przyjmujacej na Zaspie na IP krotkie proste blond wlosy w srednim wieku. mialam to nieszczescie trafic na nia 2 razy,raz na poczatku ciazy z krwotokiem o 5 rano zbadala mnie i stwierdzial ze mnie nie przyjmie bo nie ma miejsc na patologii i kazala wracac do domu bo i tak pewnie poronie bo jajo plodowwe jest najprawdopodobniej zakazone. nie bylo... mialam po prostu niski progesteron i dziecko uratowalam ale wychodzac z gainetu bylam w takim szoku ze nawet nie wzielam wypisu z jej nazwiskiem 2 raz(ta sama ciaza ktorej mialo juz nie byc) trafilam w 38 tyg z krwawieniem rozarcie na 2 palce mowi mi ze rodze ale.... mnie nie przyjmie bo nie ma miejsc i zasugerowala ze jesli mialabymlekarza z zaspy to by mnie zostawili po raz 2 wyszlam w szoku nie zapytawszy o nazwisko. moze ktos wie jak nazywa sie owa pani ginekolog lub mial z nia przyjemnosc?
tez chyba na nia trafiłam,ze skurczmi w 39 tyg ciazy stwierdziłaze moje skurcze to nie skurcze i ze nie rodze,ale ja niedałam sie zbyc wiec skirowała mnie na porodówke,gdzie zaaplikowała bardzo bolesne zastrzyki niby na zatrzymanie porodu,przyszła nowa zmiana surcze sie uspokoiły i za 3 godz tuliłam córeczke.niestety tez niewiem jak sie nazywa
o widze ze jest na wiecej, kurcze obowiazkiem lekarza na IP jest dac wypis i tylko nasze nieupomnienie sie o niego spowodowalo to, ze tego nie mamy. moze ona robi to z premedytacja? dodam ze jest bardzo niemila z odzywkami ktore sa baaardzo nie na miejscu. zastanawiam sie co ta kobieta tam robi i czemu jeszcze nikt z tym nie zrobil. ale musi byc ktos kto wie jak ona sie nazywa, przeciez tak wielekobiet rodzi na Zaspie
Wiem o jaką doktor wam chodzi ale nie pamiętam nazwiska. Ja mam o niej zupełnie inne zdanie ponieważ to ona zatrzymała mnie w szpitalu w 29 tc i dała serię zastrzyków na rozwój płuc u dziecka. A później jak byłam na patologii po raz trzeci to właśnie ta pani doktor zrobiła mi bardzo dokładne USG żeby sprawdzić czy wszystko w porządku.
Ania a co to za portal chetnie bym poczytala, straszne dla mnie jest i przerazajace ze taka lekarz pracuje jako ginekolog poloznik i to na IP gdzie trafiaja kobiety przerazone zdrowiem i zyciem swojego dziecka (nie plodu) moze dla pani doktor poronienie to normalka ale dla wiekszosci kobiet to tragedia. przykre.. dzieki za odpowiedzi