Widok

Ginekolog kobieta-Zaspa IP

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
pisze bo nurtuje mnie to juz od dawna- nazwisko lekarki przyjmujacej na Zaspie na IP krotkie proste blond wlosy w srednim wieku. mialam to nieszczescie trafic na nia 2 razy,raz na poczatku ciazy z krwotokiem o 5 rano zbadala mnie i stwierdzial ze mnie nie przyjmie bo nie ma miejsc na patologii i kazala wracac do domu bo i tak pewnie poronie bo jajo plodowwe jest najprawdopodobniej zakazone. nie bylo... mialam po prostu niski progesteron i dziecko uratowalam ale wychodzac z gainetu bylam w takim szoku ze nawet nie wzielam wypisu z jej nazwiskiem 2 raz(ta sama ciaza ktorej mialo juz nie byc) trafilam w 38 tyg z krwawieniem rozarcie na 2 palce mowi mi ze rodze ale.... mnie nie przyjmie bo nie ma miejsc i zasugerowala ze jesli mialabymlekarza z zaspy to by mnie zostawili po raz 2 wyszlam w szoku nie zapytawszy o nazwisko. moze ktos wie jak nazywa sie owa pani ginekolog lub mial z nia przyjemnosc?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
nikt nie wie jak nazywa sie ta lekarka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ania też miałam tą nie przyjemność na nią trafić.. też miałam problemy w ciąży. niezadowolona, że wogóle przyjechałam na IP w nocy no i odesłała mnie z kwitkiem do domu.. a wypisu nawet mi nie dała bo w domu też chciałam zobaczyć jak sie nazywa.. wydaje mi się, że ona nie daje wypisów..
tez chyba na nia trafiłam,ze skurczmi w 39 tyg ciazy stwierdziłaze moje skurcze to nie skurcze i ze nie rodze,ale ja niedałam sie zbyc wiec skirowała mnie na porodówke,gdzie zaaplikowała bardzo bolesne zastrzyki niby na zatrzymanie porodu,przyszła nowa zmiana surcze sie uspokoiły i za 3 godz tuliłam córeczke.niestety tez niewiem jak sie nazywa
o widze ze jest na wiecej, kurcze obowiazkiem lekarza na IP jest dac wypis i tylko nasze nieupomnienie sie o niego spowodowalo to, ze tego nie mamy. moze ona robi to z premedytacja? dodam ze jest bardzo niemila z odzywkami ktore sa baaardzo nie na miejscu. zastanawiam sie co ta kobieta tam robi i czemu jeszcze nikt z tym nie zrobil. ale musi byc ktos kto wie jak ona sie nazywa, przeciez tak wielekobiet rodzi na Zaspie
moze ktos?
moze ktos wie ?
a ta lekarka szczupla, czy raczej przy sobie?
raczej szczupla albo,,srednia,,:) wiem ze jedna z nich jest grubsza ale to podobno dr Sokolowska
tak, jest jeszcze Lenckowska, ale wlosy dlugie i ciemne i raczej należy do symaptycznych :)) innej kobiety z zaspy nie znam
jak dlugie i ciemne to nie ona ta ewidentnie blondynka, jest jeszcze Mężyk(bynakmniej byla w lipcu) i tez baaardzo fajna ginekolog
Wiem o jaką doktor wam chodzi ale nie pamiętam nazwiska. Ja mam o niej zupełnie inne zdanie ponieważ to ona zatrzymała mnie w szpitalu w 29 tc i dała serię zastrzyków na rozwój płuc u dziecka. A później jak byłam na patologii po raz trzeci to właśnie ta pani doktor zrobiła mi bardzo dokładne USG żeby sprawdzić czy wszystko w porządku.
no na pewno nie wszystkie maja zle doswiadczenia zwiazane z ta lekarka ale to co przydazylo sie mi inie tylko nie powinno w ogole miec miejsca dlatego tak mi zalezy na poznaniu jej nazwiska
moze dzisktos wie?
Może chodzi o dr Iwonę Flis? Jakoś opis pasuje mi do tego, co można o niej poczytać na pewnym znanym portalu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też trafiłam na tą lekarz i też niemam milych wspomnien , byla bardzo nie mila i powiedziala ze do 12 tygodnia ciazy nie przychodzi sie z takimi sprawami a wiadomo matka boi sie o swoje malutkie nawet dziecko , opis mi do niej pasuje hmmm wydaje mi się że nazywa się Flis
Ania a co to za portal chetnie bym poczytala, straszne dla mnie jest i przerazajace ze taka lekarz pracuje jako ginekolog poloznik i to na IP gdzie trafiaja kobiety przerazone zdrowiem i zyciem swojego dziecka (nie plodu) moze dla pani doktor poronienie to normalka ale dla wiekszosci kobiet to tragedia. przykre.. dzieki za odpowiedzi
OMG jestem w szoku! poczytalamsobie te opinie o tej dr Boze co ona jeszcze robi w zawodzie i w szpitalu. SZOK!!
czy ona ma aparat na zębach jeśli tak to w październiku miałam styczność z taką doktor poszukam recepty to napiszę nazwiskoa
Nie pamietam czy ma aparat ale raczej na pewno po tym co przeczytalam jest to pani Flistym co poczuytalam jest tobpani Flis

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry