Widok

Głosujcie, ale nigdy na PIS

Głosujcie, ale nigdy na PIS
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
a dalczego nie na Pis?

poprosze rzeczowe argumenty
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ponieważ PIS to partia wichrzycieli, partia dzieląca ludzi i wzbudzająca niepokoje społeczne na tle wyznaniowym, rasowym i światopoglądowym. To partia o programie politycznym bliższym NSDAP i narodowym socjalistom, a nie nowoczesnej i demokratycznej partii centroprawicowej. To partia celowo szerząca nienawiść wśród Polaków, podsycająca mity o zagrożeniu niemiecko-rosyjskim, sugerująca wprost że nie jesteśmy suwerennym państwem. To partia, która pod flagą "walki z układem" chciałaby mieć władzę absolutną. To partia, której członkowie notorycznie kłamią, aby za chwile być skazywanymi przez sądy za te kłamstwa. To partia, która...nie powinna istnieć.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 13
Już Halewicz sie obudził
znów nas wszystkich będzie nudził
stara chłopak się okropnie
pisząc posty swe pochopnie
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
;))))))))))

"podsycająca mity o zagrożeniu niemiecko-rosyjskim"

....podeszli do nas zyczliwie w 1939 ( pomijam rozbiory ), a 2006 jako nasz sojusznik, czlonek UE - MIEMCY z rosja podpisuja umowe na budowe rurociagu połnocnego....... Tak nasi sasiedzi bardzo sie z nami licza... i zawsze liczyli.....;P

XXI wiek to ekonomia, na tej plaszczyznie wszystko sie rozgrywa - suwerennosc tez.

Pozdrawiam

Pozdrawiam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
A przepraszam, co nam do Nordstream`u? To prywatna inwestycja dwóch suwerennych krajów - a że nam nie pasuje...cóż, mamy gaz łupkowy:) Czy gdy Niemcy z Rosją będą protestować, że wydobywamy gaz łupkowy, powinniśmy uznawać ich protesty? Też będziesz twierdzić, że należy się naszym gazem z nimi dzielić??? o_O Hipokrytka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
;)))))))))

"A przepraszam, co nam do Nordstream`u?"

.....milo byloby jakbys "wgryzl' sie w temat i wiedzial o czym piszesz.....;) moze wtedy bys zrozumial jakie skutki dla Polski niesie budowa rurociagu...

....warcajac do tematu....""podsycająca mity o zagrożeniu niemiecko-rosyjskim"...... Polska niby w europie i ue ale tak naprawde moze liczyc TYLKO na siebie. historia lubi sie powtarzac, warto o tym pamietac przy wymianie usciskow i serdecznosci.....

Pozdrawiam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ależ poczytałem i wiem, że omija nas dobry biznes pobierania myta za przesył gazu - może boleć ale każdy orze, jak może; Rosja i Niemcy jak najbardziej. Także zamiast płakać po rozlanym mleku, lepiej się skupić na własnych złożach gazu i raczej szukać podstaw do bycia konkurencyjnym i niezależnym od rosyjskich źródłem energii. Być może problem Nordstream`u nie byłby problemem, gdyby nie kretyńska polityka zagraniczna dyletantów pisowskich (Fotyga, Właszczykowski Nie zabijajcie nas, Kaczyński). Tupać nóżką i machać szabelką w pijanym widzie, to sobie możecie...na pisowskich konwentach.
Polska jest w Europie i to najsilniejszym członkiem z dawnego bloku wschodniego. I znowu, w typowo pisowski sposób, sugerujesz, że co...Niemce nas najadą, a z drugiej strony Ruskie??? O_O

Oj Magda, naprawdę przestań wierzyć takiej propagandzie, która niczego dobrego dla Polski nie niesie. Nikt nas na najedzie, nikt nas nie wykupi, nikt nam krzywdy zrobić nie chce.
Rosja to trudny partner i to wiadomo od stuleci. Mają imperialne zapędy i nigdy nie będą potulnymi barankami, które godzą się na wszystko. Nie zmienisz ich mentalności, za to z pewnością można zmienić retorykę rozmów z Rosją i przyjmować postawy partnerskie i czyste biznesowo, niż wiecznie żądać od Rosji przeprosin za Katyń, korzenia się na wrzesień 1939r. i Bóg wie co jeszcze. Komu to potrzebne?
Niemcy liczą się z Polską, mają do nas jak najbardziej przyjacielskie zamiary i paradoksalnie...to my wykupujemy ich, a nie oni nas. Poczytaj sobie ciekawe artykuły na pogranicze.de, jak to Polacy dosłownie wykupują ziemie i nieruchomości w przygranicznych miejscowościach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
;))))))))

...akurat myto to najmniejszy problem....;P jak pisalam wczesniej, mamy XXI wiek, etap najazdów i powiekszania terytorium mamy juz za soba.....nie lubie przeprosin i ich nie chce, nastepnym razem bede patrzyla "Ci" na palce...;D

...widze, ze sie nie rozumiemy...

Pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skoro myto i brak kasy z niego to najmniejszy problem, to co jest problemem?
Oczywiście, że się nie rozumiem - Ty wierzysz w propagandę PiS`u, ja trzeźwo i gospodarczo myślę. W XXIw. nie ma miejsca na patriotyzm w wydaniu "Powstania Listopadowego" - nie ma już z kim walczyć. Patriotyzm dzisiaj, to zaradne gospodarowanie własnym podwórkiem i pomnażania majątków.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Zakładam, że znasz projekt zmiany konstytucji złożony w listopadzie przez Pana Prezydenta?
I zapewne też znasz ocenę prof. Pawłowicz tego projektu?
I zapewne nic cię nie niepokoi?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
w listopadzie którego roku?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Roku 2010.
Pan Prezydent jest Panem Prezydentem ledwie o sierpnia 2010.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Manson. Tak, znam tę propozycję zmiany Konstytucji i przerażenie p.Pawłowskiej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Nie wiem, kto to jest pani Pawłowska i co ja przeraziło.
Ja pytam o ocenę tej nowelizacji dokonaną przez prof. Krystynę Pawłowicz z UW.
Pawłowicz, przejęzyczenie - przepraszam. Moja ocena oceny tej Pani jest negatywna. Tak jak pisałem powyżej, czas Powstania Listopadowego minął, tożsamości narodowej mamy aż nadto, a członkostwo w UE jest naturalną koleją rzeczy. Pani Pawłowicz postrzega rzeczywistość poprzez zagrożenie suwerenności w klimacie rozbiorowym i zjednoczenie się z krajami europejskimi utożsamia z utratą niepodległości.
Jestem zwolennikiem pełnej integracji z innymi krajami i narodami i odczuwam wielką satysfakcję, gdy jadę przez Europę, nie zważając na granice...po prostu, jeśli mam ochotę na wycieczkę do Paryża nie muszę prosić o wizę; wsiadam w samochód i jadę; albo na zakupy do Berlina.

Nigdy nie utracimy niepodległości ani suwerenności - a bliższa mi cywilizacja zachodnia i jej ramy prawny, niż pisowski zamordyzm i nacjonalistyczny "patriotyzm" lekko zakrapiany neofaszyzmem. Na przekór niektórym...jeden naród, jedna Europa :) Aha...i jedna waluta!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Do tego, żeby po EU jeździć bez granic Unia nie jest potrzebna. Wystarczy Układ z Schengen. Ciekawe, że Szwajcaria i Norwegia są w tym Układzie, a nie ma ich w Unii Europejskiej.

Pawłowicz ma niestety rację. Ja rozumiem, że Pan Prezydent jest historykiem i na prawie znać się nie musi, ale projekt aktu prawnego powinien przewidywać różne możliwości, nie zaś tylko jedną pożądaną opcję. Projekt zmian w Konstytucji to prawnie bubel.

Suwerenność tracimy skutecznie od dawna. I przyczyniają się do tego wszelkie kolejne rządy. Dzisiaj, żeby podbić kogoś wystarczy pożyczyć mu pieniądze. I tak się właśnie dzieje. Możesz tego nie widzieć, co nie zmienia faktów.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
halewicz... a ty wierzysz w gaz lupkowy?

tak jak ue zablokowala w polsce szanse na efektywna eksploatacje wegla (limity na co2)... jestesmy skazani na francuski atom i niemieckie wiatraki,

tak samo jest pomysl dyretywy europejskiej w sprawie gazu lupkowego..

francja juz oglosila, ze u nich wydobycie jest zakazane ze wzgledu na ekologie (szkoda tylko, ze nie maja złóż gazu), a niemcy wyszly z pomyslem regulacji europejskiej
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiatraki produkujemy sami. WZRT-ENERGIA S.A..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
-rope tez w lotosie...
Ja i moi znajomi głosują na "PIS" !!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
A ja nie na PiS. Ani program mi nie pasuje ani lider.. Jakoś tak..Kaczo. I przede wszystkim Hoffman wydaje mi się bucem..to moje odczucie. Pozdro dla głosujących tak samo czy inaczej :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
heh, mam dokładnie takie same odczucia. i czarowanie nowym wizerunkiem PiS w ogóle mnie nie przekonuje. co oni zrobili rządząc w czasach IV RP? a teraz i drogi jakieś się wreszcie buduje, i orliki, sporo inwestycji jest w trakcie (porty, budowa Centrum Medycyny Inwazyjnej, Centrum Solidarności, obwodnica Gdańska). trzymam kciuki, żeby IV ani żadna inna RP już nie wróciła...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pierwszy raz...

zgadzam sie z Halewiczem,
PIS to partia ludzi kręcących się wobec własnej osi bez szansy wyjscia na prostą.
Od kiedy Kaczyńscy stali się osobami medialnymi wciąż walczą z urojonymi układami, "pewnymi siłami" itd. Pytani przez dziennikarzy o konkrety odpowiadają - " wkrótce to pokażemy" i tak jest ciągle. Jakoś nie potrafia budować i iść do przodu. Co obchodzi dzisiejsze młode pokolenie co było "300 lat temu", skoro oni chcą pracować i żyć dzisiejszym życiem. Nie mozna ciągle rozliczać przeszłości i nie patrzec w przyszłość a tylko to interesuje Jarosława.

Dla fanatyków z PIS'u polecam wywiad z Kaczyńskim z 2008 roku, kiedy publicznie zapowiedział, ze wycofa sie z polityki jak przegra wybory w 2011 roku, czyli te obecne . Ciekaw jestem czy ten Wasz super bohater dotrzyma obietnicy ??!! Pewnie znowu kłamał i powie, że te słowa wcisnął mu w usta jakiś "układ pewnych sił" ....
Ograniczony swiatopogląd PIS'u mnie przeraża , dlatego wybieram PO.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
człowieku przejrzyj na oczy PIS jest jak BIEDRONKA dla biednych a ty uważasz się za mędrca to otwórz oczy i oceń jaka partia traktuje ludzi równiej i która szanuje społeczeństwo Za PIS-u żyło mi się lepiej a teraz martwie się o los swój i moich bliskich z powodu utraty pracy bo byłem stoczniowcem w SMW a twe partie likwidują stocznie huty cukrownie kopalnie i nabijają kase w układach swoim już bogatym ALE NIE PRZEJMUJ SIĘ JESTEŚ TYLKO NASTĘPNYM NABITYM PROSTYM CZŁOWIEKIEM
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie za PIS`u Ci się lepiej żyło, ile przed upadkiem Lehman Bros i paru następnych banków, które wywróciły do góry nogami światowy porządek ekonomiczny. PIS z racji swojej gospodarczej indolencji niewiele wniósł do rozwoju Polski, jedynie zbytnio się nie wtrącał - no może poza permanentnym atakowanie "biznesowego układu".
PIS to partia ludzi odrealnionych, ukierunkowanych na szerzenie propagandy spod znaku "ruskie nas zabijają, a niemce okradają", wszechobecnego układu i węszenia ogólnoświatowych spisków przeciwko Polsce.
Co to znaczy, że się likwiduje nierentowne przedsiębiorstwa? Znaczy tyle, że dana firma, z przerostem zatrudnienia i kosztów stałych, nie jest w stanie być konkurencyjna na rynku.
Jesteś przykładem typowego stoczniowego myślenia, że "czy się stoi, czy się leży, to się należy" - otóż Drogi Adwersarzu nic Ci się nie należy. Aby Ci się należało, musisz to wypracować, a aby cokolwiek wypracować, to musisz pozyskać zlecenie, a aby pozyskać zlecenie musisz zaproponować inwestorowi dobrą cenę. Stocznia Marynarki Wojennej była prl-owskim molochem z przerostem zatrudnienia, z rozdmuchaną administracją i setkami bezproduktywnych, roszczeniowych pracowników fizycznych. Żaden inwestor nie był skłonny zlecić SMW budowy czegokolwiek, przy oferowanych przez tę stocznię cenach.

PIS mówi o sprawiedliwości społecznej, która miałaby polegać na tym, że bogatym się zabierze, a DA biednym - otóż biednym się NIE DAJE, biednym należy dać pracę, aby na chleb powszechni zapracowali. Aby dać im pracę, trzeba zrestrukturyzować nierentowne przedsiębiorstwa, zlikwidować destabilizujące rozwój firm związki zawodowe, stać się konkurencyjnym na rynku i budować w zasadzie wszystko od początku.
PIS nie ma żadnego pomysłu na rozwój biznesu w Polsce, ŻADNEGO!!!!!!!! To propagandowe popłuczyny, a nie program gospodarczy. To my przedsiębiorcy kreujemy rozwój gospodarczy Polski, a nie PIS, czy związki zawodowe. Gdyby nie nasza przedsiębiorczość, zaradność biznesowa i wola walki, to już dawno bylibyśmy w czarnym zadzie.
PO jest partią, która zwyczajnie nie przeszkadza w biznesie, a stara się pomagać w rozwoju przedsiębiorstw. I bardzo dobrze, że niektórzy ludzie się bogacą, bo dzięki temu tworzą miejsca pracy, płacą podatki, lokują nadwyżki finansowe w bankach, a te z kolei mogą te pieniądze pożyczać innym firmom, które się rozwijają.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
twój swiatopogląd Cię zabija żyjesz w zamkniętym świecie i we własnych przekonaniach w które wierzysz bezgranicznie .Stocznie huty cukrownie kopalnie i inne są dofinansowywane z pieniędzy podatników aby nie dochodziło do zamknięcia i stłumienia napędu gospodarki tak jest na całym świecietylko nie w Polsce i wiem o czym pisze ponieważ zwiedziłem jako robol niektóre zakądki świata a firmy które upadły świetnie miały by się gdyby te twoje partie nie zamykały ich .Spójż jak systematycznie upadały przemysły poczytaj i oceń czy ja prosty człowiek nie mam racji a te twoje partie gdzie cie mają Je...ć polityków którzy niszczą nasz kraj
A co to za firma, którą trzeba dofinansować z pieniędzy podatników?!?!?! To raczej przytułek dla życiowych nieudaczników, a nie firma. Takie beznadziejne firmy się zamyka - to jedyne remedium.
wszystko to jedno wielkie bagno,prawo lewo, pis czy po, chodzi im tylko o to żeby się nahapać. A interes tego kraju, tych ludzi. Mają to w pupie. Głęboko. Taka jest prawda.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ależ oczywiście, głosujmy na wszystko tylko nie na PiS! Zdecydowanie to nam "pomoże", niebawem będzie wspaniale, nic tak nie poprawia życia jak wegetacja bez jakichkolwiek zasad. PiS popełnił wielki błąd chciał rozchrzanić korupcję, biurokrację i cały ten postsowiecki syf, z którego nadal nie wyszliśmy. Za ile można kupić operacje, albo wygną sprawę w sądzie? Nic dziwnego, ze ludzie tak trzęsą portkami przed PiSem, bo oni próbowali to posprzątać!
Jakbym czytał rewolucyjne manifesty bolszewików:) Zabrać panom, dać chłopom. Władza w ręce ludu...
;)))))))

......zmiane ustroju zawdzieczamy szlachcie i krolowi...... ;P

Pozdrtawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Halewicz masz tak wyprany mozg i jedzie od ciebie taka nienawiscia i niekompentencja ze az zal... Magda ma b.duzo racji!
Niemcy i Rosja atakowaly Polske juz beztialsko kilkanascie razy w historii. Nic nie wskazuje na to,ze sie cos zmienilo w ich metalnosci obserwujac obecna politike:
Putin jak Stalin, Steinbach jak H., Tusk jak Bierut, a Kczynski jak gen. Nil - podobienstwa niestety sa b. duze...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
http://www.youtube.com/watch?v=lDVFrqnOr1E&feature=player_embedded
A możesz napisać w którym miejscu wykazałem się niekompetencją i nienawiścią? Bo raczej poraża mnie głupota i krótkowzroczność, co powoduje u mnie irytacje, nie nienawiść. Nic tak nie denerwuje mnie, jak ludzka głupota i krótkowzroczność, brak wiedzy ogólnej, zaściankowość i małostkowość.

Tak na marginesie, porównanie premiera Tuska do Bieruta jest po prostu bezczelnością, a Generała Nila do Kaczyńskiego...uwłacza pamięci generała.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie rozumiem czemu porownanie Tuska do Bierura ma "byc beszczelnoscia"???!!!???
Tak sam Tusk misiuje sie z Putinem jak Bierut ze Stalinem...
Poza tym Genral Nil zginal z rak sowieckich aparatczykow podobnie jak, wszystko wskazuje na to, prezydent RP L. Kaczynski...

Wykazujesz sie nienawiscia i niekompetencja Halewicz jak piszesz, ze PiS powinna nie isteniec - jestes wowczas antydemokrata i totalitarysta, poniewaz chcesz aby ok. 1/3 polskiego spolecznstwa - a w niektorych wyborach ok. polowy tj. L. Kaczynski 54,04% (2005r.) J. Kaczynski 47% (2010r.) - nie byla reprezentowana i byla pomijana.

Co ma isteniec tylko te twoje skompromitowane PO w koalicji z SLD i PSL?? jako monolit partyjny??? PO+SLD+PSL = PZPR Bis
PZPR to tez byla Zjednoczona Pratia Robotnicza tak jak PO - skrajni liberalowie moralni (bo na pewno nie gospodarczy jak podnosza podatki) + SLD - postkomunistyczny beton + PSL - chlopi. To juz wypisz wymaluj SIERP i MLOT !!!
PS. A tak w ogole to mlodzirzowka PO "Mlodzi Demokraci" powinni zmienic nazwe na "Mlodzi Demokraci Ludowi"...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
PPS. A jezeli chodzi o Nordstream to Polska i inne kraje baltyckie maja prawo skutecznie przeciwstawiac sie budowie Nordstreamu - bo idzie oprzez nasze wspolne terytorium. Prezydent Lech Kaczynki przeciwstawial sie budowie (dlatego najprawdopodobniej musial zginac), przeciwstawial sie tez rzad J. Kaczynskiego - jednoczesnie negocujac budowe rurociagu pomiedzy Polka na Norwegia...
Natomiast jak tylko przyszli Tusko-zdrajcy to zaniechali umowy z Norwegia i nie odwazaja sie cokolwiek powiedziec ruskim i niemcom! To samo z obecnym Rezydentem K***ruskim...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiesz dlaczego nie zagłosuję TAKŻE na PIS. Bo to ludzie pełni nienawiści, małostkowi, przepełnieni żółcią, hipokryzją. Zrobią wszystko dla głosów, absolutnie wszystko. Poza tym na tle obiecanek-cacanek nie wyróżniają się niczym. Dążą do stworzenia państwa policyjnego niemal opartego na dyktaturze, stworzenia struktur państwowych ukracających demokrację. Tym ludziom brakuje empatii, zrozumienia, nie chcą wyjść poza ramy swojego zaścianka. Dlatego nie zagłosuję na PIS.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie ma na kogo glosowac i tyle
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
JA I MOJA CALA RODZINA GLOSUJE TYLKO NA PIS. ciagle powtarzanie ze PIS to partia awanturnicza juz sie przejadlo .ja nie widze zeby byli agresywni za to PO tak,tam az jad wylewa sie z garnka . tak niekompetentnych ludzi w rzadzie jeszcze nie bylo. psychiatra dowodca wojska,prawnik od budowy drog,,wam sie panowie pomylila miedzynarodowka z bogurodzica. dosc juz tej hucpy w panstwie i samowoli.
a głosuj na PIS:) To i tak nie ma znaczenia, bo PIS przegra wybory, więc głosuj sobie jak chcesz:)
Szaleni Szoszoni będą tańczyć wokół smoleńskiego ogniska...w Tworkach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
a co ty taki pewny jestes tego?

sadzisz, ze jak w prlu - wynik wyborow jest z gory znany?

fakt, ze po ma duzo z pzpr

jest partia władzy bez realnej ideologii
jest partia masowa (liczba czlonkow)
rzadza w niej pierwsi sekretarze i frakcje
do tego uprawia podobna propagande milosci
a objazd Premiera po kraju - juz to gdzies widziałem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aniołki PiS:
http://bi.gazeta.pl/im/8/10328/z10328968X.jpg
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
szaleni Szoszoni to ekipa Palikota - wykolczykowani dresiarze, "biznesmen" z 3 wyrokami o pobicia i miejsce na listach za kaske..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bunga Bunga Kempa i Nelly o_O BRRRRRRRRRRRRRR!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
heh wybiórcza stworzyla galerie karykatur

szkoda, ze w tej galerii nie ma miejsca na partie przewodnia

no cóż... panika w szeregach... wszystkie rece na pokład;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
sam to dziecko zrobiles?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Prawda o PIS"

"Jedzie Ziobro samochodem i potrącił 2 pieszych na przejściu.
Przychodzi do sędziego i się pyta, co z tym zrobimy?
Sędzia sie zastanowił i odpowiada:
Myślę, że ten, który głową rozbił przednią szybę może dostać 5 lat za
uszkodzenie cudzego mienia, a ten drugi, co odleciał w krzaki - 8 lat za
próbę ucieczki."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ech...

gdybys dał tytuł "prawda o polskich sedziach"

to jeszcze byloby to logiczne co napisałes

aczkolwiek z gruntu nieprawdzie

a tak jest i nielogiczne i nieprawdziwe

Pozdrowienia - potokowy człowieku!
nie potrafisz wyłapać ironii z tego co napisałem? Twój problem.
to co napisałem odnosi sie do "tylko my wyjasnimy katastrofę.."
i Macierewicza z jego paranoidalnymi urojeniami. A to niestety grozi nam po wygranej PIS'u.
takie moje zdanie
@ ironia to to niebyła - raczej paszkwil;
a do tego nielogiczny - bo chciałec przedstawic w złym swietle pis,
a przedstawiles w zlym swietle sedziego (wiec byl to nieudolny paszkwil)

...

Pan Poseł Najjaśniejszej Rzeczypospolitej Antoni Maciarewicz,
również nie jest moim bohaterem

natomiast czy ma "paradoidalne urojenia' tego nie wiem;
np. Lepper tez miał "paradoidalne urojenia" z Klewkami...

...
A word is enough to the wise.
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
;))))))))))))))))))))))))))))))
;)) To ty jeszcze żyjesz?;))
;))))))))))))))))))))))))))))))
ciekawe jaka mine bedziesz miał za 6 dni
jesli wygra PO to będę miał właśnie taką :)
a jak PIS to ciekawe jaką minę będziesz miał Ty za jakis czas, gdy okaże się ( co juz pokazali kiedyś) że nie nadają się na rządzacych.
I ciekaw jestem wówczas Twoich wypowiedzi .
Jak wygra wybory PIS, zamykam firmę i wyjeżdżam stąd. Byle dalej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
proponuje Białoruś
Nie, Francja albo Niemcy - ewentualnie Rosja:) Tam dobrze robi się interesy:)
Marzyciel!!
Co do Rosji to najlepsze interesy robi się z rakietierami
Halewicz - obys dotrzymał słowa!!
Zawsze dotrzymuję słowa.
jak wygra Pis bede mial taka sama mine jak by wygralo Po

ja sie nie identyfikue z tymi formacjami

ktos madrze powiedzial, ze polityka ma charakter w polsce plemienny

nalezycie do plemienia Po i zwalczacie plemienny z Pisu

a mnie to ani grzeje ani ziebi

bo obie partie to nic dobrego

a PO rzadzi od 4 lat i zasluguje wg mnie na bardzo krytyczny osad...

osad PISu? tez nie najlepszych, ale na pewno nie taki jak kreuja pewne media..
a kto według Ciebie jest godny Twojego głosu?
Np. mojego Kanonowicz,chce żeby nic nie było
I właśnie dzięki takim dyletanckim i abnegackim wypowiedziom mamy taki kraj, bo niestety takich ignorantów jest najwięcej.
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
z 5 partii wiodoacych? - NIKT - dlatego nie ide na wybory (patrz inny watek)

...

a wsrod kandydatow znalazłoby sie kilka nazwisk... mimo to w tyc wyborach liczy sie partia, a nie osobowosc jednostki (za wyj wyborow do senatu)
Mamy taki kraj na jaki zasługujemy,i dobrze nam tak
Dlatego potrzebny nam jest jakiś alfons z doświadczeniem aby uprzątnąć cały ten b*rdel..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Klimatyzacja w biurze (67 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Vibracje (49 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

gdzie warto studiowac (8 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

do góry