Widok

Gorączka bez innych objawów.(czy można wyjść na spacer)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny moja mała ma od wczoraj temp. raz 37 raz 38,5 oprócz tego nie ma żadnych innych objawów. wydaje mi sie że to przez ząbki ta temperatura (idą 3ki) i po czopku temp jej spada jest wszystko ok. ale po 4godz na nowo maruda sie robi. Niewiem czy powinnam jechać do lekarza czy poczekać jeszcze??
Aha i pytanie czy myślicie że na spacer normalnie mozemy wychodzić??

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moj marcel ma od przedwczoraj dokładnie to samo:/
wczoraj był u nas lekarz...nie pozwolił nam wychodzic dopoki goraczka nie spadnie....i dupa bo pogoda pikna
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Przy gorączce nie bardzo.
U nas jest odwrotnie. Kaszel, ale bez gorączki i lekarka powiedziała, że jak nie ma gorączki można wychodzić, jeżeli się pojawi mamy siedzieć w domu
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja też bym nie wychodziła
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
radzę zostać w domu - moze to byc wirusówka objawiająca sie tylko goraczką albo coś sie wykluje innego jeszcze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nawet jeśli to od zębów co tez jest możliwe to napewno organizm jest teraz oslabiony i latwo może coś zalapać
dokładnie rybalon trafiłas w sedno, nam lekarka powiedziała ze to od wyrzynajacych sie zebów, ale równie dobrze moze z byc tez 3 dniówka..:/ mamy siedziec w chałupie...mimo ze osłuchowo jest czysto
image
w niedzielę pojechałam na pogotowie z Madzią, bo miała w nocy 39 stopni i sie okazało że gardełko chore, dostała antybiotyk.
Także ja ze wszystkim już teraz jeżdżę do lekarza, bo kiedyś niewinny kaszelek okazał się zapaleniem płuc, wiec nie czekam na nie wiadomo jakie silne objawy choroby tylko od razu do lekarza jadę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tyz, po tym jak małemu z niewinnego katarku sie zapalenie oskrzeli zrobiło:/
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wózek waszym zdaniem jest najlepszy? (98 odpowiedzi)

Oczywiscie tak jak w tytule, spodziewam sie dzidziusia i jak to kazda mama rozgladam sie za...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

Pomysł na prezent dla 60latki (165 odpowiedzi)

podsuńcie pomysły na prezent dla 60latki, z okazji okraglych urodzin,bliska ciotka najchętniej...

do góry