Widok

Gospoda Gdańska, Machandel??opinie!!!!!!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam czy ktoś organizował może wesele w Gospodzie Gdańskiej i może coś bliżej powiedzieć na ten temat?jak się obsługa spisała?jak było z jedzeniem czy ludzie nie chodzili głodni??proszę o wasze opinie,bo zastanawiam się nad robieniem tam wesela w 2010 roku.Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jeśli można wiedzieć to jaki lokal wybraliście?
ja jestem umówiona z nimi na piątek na obejrzenie sali ale niby to co maja na stronie internetowej to niby tak to wygląda w rzeczywistości a teraz to mnie wystraszyliście ze to co jest na stronce to rzeczywiście tak nie jest. a co do jedzenia to jeszcze mama pytanie czy jest tego dużo czy na poprawiny wystarcza?
pozdrawiam
Ja mam okazję z nimi pracować z innej strony bo wspieram ich informatycznie. Powiem tak szefostwo się zmieniło na młodych dwóch wspólników, przejelii lokal praktycznie złym stanie bo nic w nim nie było robione przez kilkanaście lat... I jak wpadam do nich czasami na kontrole itp to widzę że cały czas coś działają aby lokal stawał się coraz bardziej miły dla oka klienta. Co do jedzenia to mają smaczne jedzenie i dość tanio jak na centrum Gdańska. Jedynym mankamentem jest jeszcze sama restauracja mi osobiście się nie podoba ale jeśli tobie się podoba to nie wiedzę problemu mogę polecić ich za obsługę i jedzenie to na 100%. Nie trzeba też korkowego płacić :) My osobiście nie skorzystamy z ich oferty tylko dla tego bo nie zbyt nam się podoba lokalizacja i sama restaracja od środka.

ehhe powinienem premie dostać za reklamę :P :)

pozdrawiam
hallo czy ktoś coś wie na ich temat????
do góry