Widok

Grégory

Do wyboru malina, śliwka, jakaś labruska, porzeczka, agrest, wieloowocowe, jeżynowe itp itd
które?
hehehe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Noooo wreszcie!!

Jeśli jest coś takiego jak piękna burza, to właśnie cuś takiego nade mną się przewaliło.

Ćmo

To co kiedyś było jeziorem z karpiami to po dzisiejszej nawałnicy jest pewnie zalewem jakimś...
Uszszsz
hehe

...

Dobra spadam w miejsce, gdzie jest dużo piwa.
Postaram się być rano.

ps Grégory pamiętam o Twej prośbie :)

GĘSIEGO

A niech to gęś kopnie
,z treningiem siła i precyzja rośnie,
gęś celnie w dupę trafia,
czy to mysz czy żyrafa,
lecz celu nigdy nie wybiera pochopnie.

Grzegorz Rymopis

Trójmiasto to zamknięty krąg!

Dziś spotkałem Wrszawiaka, którego firma wysłała do placówki w Gdyni. Stwierdził, że nawet internet, strony ww w Trójmieście są inne ciekawe:) Ja tam się ucieszyłem na tą informację.

...

...

Avon

Czy lubisz kosmetyki? Czy chcesz na nich zarabiac i kupowac je taniej dla siebie? Jeśli tak to zadzwoń: 789363851

Avon

Czy lubisz kosmetyki? Czy chcesz na nich zarabiac i kupowac je taniej dla siebie? Jeśli tak to zadzwoń: 789363851

no tak

tylko że każdy z nas ma w pracy co najmniej jedną taką osobistą konsultantkę co załatwia wszystkie trzy niemiłe zapachy: i z dupy i z c**** i spod pachy

ja bardzo przepraszam

za słowo "pachy". na urlopie jestem i mam mały problem z samokontrolą

Hobo

Samokontrola rzecz jedna z ważniejszych.
Pamiętam jak pływałem na m/v Pomerania, wesoło tam było z tą autodyscypliną.
Kiedyś jeden pasażer w night klubie zaczął zbyt frywolnie wymachiwać witkami, panowie z ochrony zaprowadzili i zakluczyli go w izolatce, o wym. 2/2/3metra, żeby do rana odpoczął. Izolatka jak izolatka, bez okna, metalowa półka do siedzenia, a pod sufitem stalowa rura od systemu sprinkler (ppoż).
Ale wiadomo niektórzy to nawet metalową kulkę zepsuć potrafią.
Koleś jakimś cudem uszkodził szklaną fiolkę(może podgrzał zapaliniczką) i uruchomił wodne zraszanie, prawie by się utopił, jak otworzyli drzwi wodę miał po szyję stojąc na półce (już się podtapiał).
Po tym incydencie, na przyszłość, wywiercono przy pokładzie w poszyciu bocznym izolatki "otwór życia".
hehehe
ale ciekawie tam było...
masa wspomnień...

Manson-ministrze rolnictwa

...

C

bardzo dziękuję, ale metody opracowane przez prof. Higa od lat sami stosujemy u nas na wsi. Jedynie mikroorganizmy dostarczamy do gleby w innej postaci.
No i mamy efekt uboczny, nie można potem pola zbyt głęboko orać, bo się jeszcze coś wyorze i ktoś sie w końcu przypieprzy ...

Manson

Mnie ostatnio kusi myśl zakupu ziemi z pieczarkarni dla wzbogacenia gleby w ogródku, ja z pewnością działam na znacznie mniejszej skali aniżeli Ty:D
posiadam jednak pewne obawy, przed tym w jakiej mierze to podłoże jest to eko.
Myślisz, że warto pokusić się o coś takiego czy dać sobie spokój?

Błonnik

Wszystko o Błonniku! Zacznij redukować swój cholesterol oraz nadwagę!

bez komentarza :)

ale bezbłędnie ratuje mi życie raz na jakiś czas

Hip-Hop Galery Jam # 2 Elblag

Hip-Hop Galery Jam # 2

Impreza charytatywna na rzecz Elbląskiego Domu Dziecka
0 września na terenie Galerii EL-Wirydarz odbędzie się "Galery Jam # 2, Hip-Hop Festiwal". Wstęp: 5zł. Impreza trwać będzie od 16.00 do 23.00. Oprócz muzyki pokazy Breakdance + Martial Art Tricks prezentowane przez Stowarzyszenie Fury-G oraz graffiti (na specjalnie przygotowanych płytach).

Wystąpią Elbląskie zespoły: L.P.Squad, Aby Wyzwolić Refleksje, Kwas, Słowa Które Słyszysz oraz pasłecki Manifest SNP. Imprezę poprowadzi MC Kwas (ex Gramy i Mikrofony). Na gramofonach prowadzą DJ Zel i DJ Luter.

Organizatorzy Hip-Hop Galery Jam # 2:

STOK, www.muzycznyelblag.pl oraz Centrum Sztuki Galeria EL

Dofinansowane z programu "Przedwiośnie Talentów" Prezydenta Elbląga
Wsparcie finansowe Elbląskiego Towarzystwa Kulturalnego

Patronat medialny objęli:

www.naszelblag.wm.pl, www.dziennikelblaski.wm.pl, Tydzień w Elblągu, www.radioel.pl, www.muzycznyelblag.pl, www.mlodzi.elblag.pl, www.onel.pl , www.gazetaelblag.pl

C

ja myślę, że takie podłoże eko jest. Byłem kiedyś w fabryce podłoża w Wielkopolsce, robią je z nawozu, pryzmują, dojrzewają i potem wzbogacają grzybnią. Jeśli chcesz mieć ładne pieczarki w ogródku myślę, że śmiało możesz wzbogacać.
Sąsiad kiedyś podlał pole swoich truskawek wodą z namoczonego końskiego nawozu. Wszyscy we wsi się dziwili, po co ja wybieram te trujaki spomiędzy truskawek o 6 rano. Tylu pieczarek w życiu nie zebrałem.
Podłoże drogie, zresztą preparowane na warunki cieplarniane. Kup końskiego nawozu, zalej w beczce wodą, a jak naciągnie podlewaj do woli.
A potem dam Ci przepis na pieczarki z grilla i faszerowane :-)

MAGISTROWANY

Urzędnik Magistratu do pracy idzie przez most
no cóż mówiąc wprost
wiadukt jest nad koleją
a oni idą a-leją
choć tylko pasażerom ale już robią na złość.

Grzegorz Rymopis

Inne tematy z forum Hydepark

Własna firma? (46 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

e-sport (7 odpowiedzi)

co sadziecie o suplementach dla gamerow? czy faktycznie sa one skuteczne? czy na prawde...

Firma Stocznia Rybacka Spawmet lata 95 (3 odpowiedzi)

Szukam pracowników firmy Spawmet z Gdańska z lat 94-97. Potrzebuje informacji gdzie przechowywane...

do góry