Widok

Groupon esteticDENTAL - aparat ortodontyczny

Witam forumki!

Czy któraś z Was korzystała z oferty firmy Estetic Dental (Mieszczą się w 3 Żaglach w Gdańsku) i zakupiły aparat ortodontyczny?

http://www.groupon.pl/deals/trojmiasto/esteticdental-gdansk/2618087?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_10&a=410

Jeśli tak, to poproszę o opinię odnośnie rzeczowości ortodonty, profesjonalizmu i czy dobrze doradzał podczas spotkania?

Chciałabym też dopytać, jakie koszty oprócz RTG i samego aparatu są do poniesienia na tej wizycie.

Pozdrowienia i czekam na info :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ska masz rację obsługa w Esteticu fatalna!!!!!!!!!!!
Najlepsze jest to, że na taką opinię pracuje sobie sama właścicielka tego gabinetu.
Lecz co do samej Pani ortodontki nic nie mam. Bardzo miła i sympatyczna oraz kompetentna osoba!
Byłam na konsultacji u innego ortodonty wszystko jest w jak najlepszym porządku.
odradzam wszystkim gorące kubki, ma fluorescencyjno-zielone ligatury:P
Dementuje - mag.kot nie jest pracownikiem tej firmy jest ona super ninją i aktualnie na bezrobociu :)

ave siostry
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
gruponów i łuków-sorki za błędy :-)
Masakra-nie polecam tych grupanów, ja kupiłam i żałuję. Jest problem z dostaniem się-mała poczekalnia, zła organizacja pracy gabinetu-ciągłe poślizgi w spotkaniach nawet po poł godziny, cena za obsługę 2 łóków wyższa niż u innych DOBRYCH ortodontów-tu nie wiecie na kogo trafiłyście... Pani doktor wydaje się być miła, ale to nie o to wtym wszystkim chodzi. Aparat u nich wyjdzie wam o wiele drożej. Sama pani doktor jest bardzo mila i uprzejma ale osoba, która z nią współpracuje (asystentka/inny lekarz) to jakaś masakra. W poczekalni czeka się czesto na stojąco bo są tylko 3 miejsca siedzące i jak jest więcej osób, które czeka np. na córkę w gabinecie to nie jest za fajnie-ja czekałam na stojaka poł godz. po mojej godzinie bo się nie wyrobiły z pracą. Do tego ta druga Pani, która kreciła się w recepcji (nie pani doktor) nawet nie zainteresowała się, że dochodzą jakieś nowe osoby na umowione wizyty. Dziewczyny miałam już wcześniej aparat u innegoo ortodonty i NAPRAWDE wam odradzam-nie tak powinna wyglądać obsługa ortodonty. Nie szanują klientów. Obiecują kontakt i mają cie w d... Więcej się namęczycie niż to warte.~mag.kot to zamaskowany pracownik-od razu to widać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
PS. Jak tam dziewczyny, które korzystają z grupona zakupionego kilka miesięcy temu - jesteście zadowolone?
Co do specjalizacji, to nie ma się czego obawiać - ortodontka posiada :)
Poza tym jest bardzo miła, profesjonalna i konkretna. Dowodem na to jest fakt, że żaden zamek mi nie odpadł od początku leczenia i widać postępy w leczeniu. To czego chcieć więcej?

Fakt, trzeba mieć szczęście, by trafić na dobrego lekarza, ale w tym przypadku mam wrażenie, że trafiłam bardzo dobrze i polecam ortodontkę serdecznie.
Witam. Nie polecam kupowania usług medycznych na grouponie. Zapytaj lekarkę, która wykonuje aparaty ortodontyczne w podanej przez Ciebie firmie czy ma specjalizację z ortodoncji. Z tego co wiem specjaliści nie ogłaszają się w taki sposób.
Witam nie moge znalezc tej oferty chetnie odkupie grupon na ap.samogli.... jeden luk jesli ktoras z was moze odsprzedac...
kontakt vanilka_86@tlen.pl
mam założone 2 łuki i płącę za wizytę 180PLN !!! baaardzo drogo
Hej, dostałam dziś odpowiedź na reklamację (jedną z dwóch, bo kupowaliśmy z mężem), uznali ;)
zwrot gotówki albo wykorzystanie kasy na inne oferty w ciągu 12m-cy...

pozdrawiam
Maila tez nie otrzymalam...
Zadzownilam przed chwila do dzialu obslugi klienta.. przyjeli te sprawę i kazali czekać max do 14 dni.. na rozaptrzenie poniewaz tak sobie zastrzegli w regulaminie.
Hej, ja jeszcze nie dzwoniłam... odpowiedzi również brak ;(
I co - dzwoniłaś? Jakieś info dostałaś? :)
Nie denerwujmy się na zapas ;)

czekajmy cierpliwe jak się to potoczy.. oby szybko i sprawnie, poczekam z 3 dni i najwyżej zacznę dzwonić do nich.. za 3 tygodnie wyjezdzam z kraju..
Ja już również napisałam reklamację i zażądałam zwrot gotówki bądź potwierdzenie iż grupon bedzie na pierwotnych przeze mnie zakupowanych warunkach... czekam na odpowiedź...

;(
Heej
Ja dostalam taka samą wiadomość, od razu im odpisałam, że jest to zupełnie inny produk niż ten na który zdecydowałam się!! Zazadałam zwrotu pieniędzy.
Ciekawo czy mi coś odpiszą.. i jak to się potoczy.. Na pewno nie ustąpię, ponieważ jest to karygodna pomyłka! Zmienia całą postać rzeczy..
Hej, i ja również kupilam grupon, ale dziś otrzymałam informację:

Drodzy Grouponowcy,

Jakiś czas temu zakupiliście ofertę na samoligaturujący aparat ortodontyczny na 1 lub 2 łuki zębowy z konsultacją, przeglądem jamy ustnej, planem leczenia i modelami. Niestety w ofercie pojawiła się błędna informacja odnośnie półprzezroczystych zamków samoligaturujących. Oferta obejmuje samoligaturujący metalowy aparat ortodontyczny na 1 lub 2 łuki zębowy.

Serdecznie przepraszamy Was za powstałe nieporozumienie.

Pozdrawiamy,

Dział Obsługi Klienta Groupon.pl

Nie wiem jak pozostałe osoby ktore dały się skusić ale ja nie wyobrażam sobie nosić metalowego aparatu. Nie zdecydowałabym sie na zakup aparatu jeżeli mialby być metalowy a nie półprzezroczysty... czy Wy również otrzymaliście taką wiadomość? co teraz możemy zrobić?

pozdrawiam
Scaling Ci zrobią jak wyraźnie powiesz dentystce że ma go wykonać na przyszłej wizycie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmmm, a czy robiła wam scaling albo piaskowanie przed założeniem aparatu?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry