Widok

HAUCK KRZESEŁKO DO KARMIENIA ALPHA

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś widział to krzesełko na żywo w trójmieście i okolicy???
http://www.baby-maxx.pl/start/detale/1370/52/krzeselka/hauck-krzeselko-do-karmienia-alpha-naturpoduszka.html
a może ktoś może napisać jak się użytkuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My użytkujemy już ponad rok. Kupilismy jak Tomek miał ponad 2 l;ata, a ja bylam w kolejnej ciąży i nie mogłam go dzwigac, żeby wlozyc go do krzesełka do karmienia. Naszym zdaniem rewelacja, choć dla małego dziecka bym nie kupila, bo uważam ze 5 punktowe pasy sa niezbędne. Tomek od początku uzywal bez pasow i barierki. Samodzielnie na nie wchodzil i schodzil. Jest super stabilne, nigdy się nawet nie zachwialo. Wszyscy znajomi, którzy u nas widzieli zachwycali się i wielu tez kupilo dla swoich dzieci.
Cena jest odstraszajaca, ale to mebel na bardzo długo, wiec nie zalujemy i mysle,ze jak drugi synek podrośnie kupimy drugie, bo Tomek na swoim będzie pewnie siedział jeszcze na początku podstawówki.
Najchetniej tez na nim siedzi podczas rysowania/malowania, bo mebelki mamut z Ikea (stolik i krzesełka) sa bardzo lekkie i latwo się przesuwają, co jest niewygodne dla dziecka, a na Alphie siedzi stabilnie i wygodnie i nic mu się nie przesuwa ;D
Także ja goraco polecam.
Mamy ten kolor http://allegro.pl/hauck-alpha-krzeselko-do-karmienia-kolor-turkusowy-i2886623104.html kupiony wlasnie na allegro, bo był najtańszy. Na zdjęciu wygląda na "ostry" ale faktycznie jest matowy, wiec jak bardzo Ci nie przeszkadza, to może być zarówno dla chłopca i dla dziewczynki. Zawsze można dodac naklejki ;D
dzięki za opinie,
cena przy podobnym krzesełku firmy stokke jest zachęcająca :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Energylandia (10 odpowiedzi)

Witam. Chciałabym się wybrać z dziećmi do Energylandii,a ponieważ to dość daleko od...

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

do góry