Widok
Fajne na wiosnę, w kratę
Chyba taka
http://allegro.pl/hm-kurtka-kurteczka-nowa-80-i1549268762.html
nie jestem pewna, czy zestawienie kolorystyczne te same
Kurtki były w H&M na Manhattanie
Chyba taka
http://allegro.pl/hm-kurtka-kurteczka-nowa-80-i1549268762.html
nie jestem pewna, czy zestawienie kolorystyczne te same
Kurtki były w H&M na Manhattanie
tak i jedno i drugie - ztym że ja dostałam zniżkę tylko na najdroższą rzecz - być może dlatego że była kasowana jako ostatnia i na nią Pani nabiła zniżkę - być może przez pomyłkę. Z tym że mój mąż jak weszliśmy podszedł do Kasy i spytał czy są jakieś promocje? A Pani jego spytała czy ma jakieś konkretne na myśli? Więc powiedział o tych dwóch i Pani potwierdziła że są :)
o tej promocji, że za wydane 60 zł. dostajesz bon wartości 20 zł. nigdzie napisane nie było... babka w sklepie mówiła, że to taka forma podziękowania za zakupy, niespodzianka...
Info o zniżce 8 % było na fcebooku.
Dziewczyny czy ja dobrze zrozumiałam, że dostałyście podczas jednych zakupów i zniżkę 8% i kartę? Ja dostałam tylko zniżkę a kolejnego dnia bo jeszcze byłam na zakupkach dla córeczki tylko kartę...
Info o zniżce 8 % było na fcebooku.
Dziewczyny czy ja dobrze zrozumiałam, że dostałyście podczas jednych zakupów i zniżkę 8% i kartę? Ja dostałam tylko zniżkę a kolejnego dnia bo jeszcze byłam na zakupkach dla córeczki tylko kartę...
dobra...to powiedzcie mi gdzie można znaleźć info o jakichkolwiek promocjach...
bo ja jestem zła jak osa...specjalnie wczoraj pojechałam zeby kupić Miśce kurtkę i czapeczki dla maluchów i nic nie było...ani jednej kurteczki i ani jednej czapeczki :/
okazało się że była promocja na kurtki i wymiotło wszystkie co do jednej :/
jak bym wiedziała to bym pojechała wcześniej a teraz dupa...zostaliśmy bez kurtki
bo ja jestem zła jak osa...specjalnie wczoraj pojechałam zeby kupić Miśce kurtkę i czapeczki dla maluchów i nic nie było...ani jednej kurteczki i ani jednej czapeczki :/
okazało się że była promocja na kurtki i wymiotło wszystkie co do jednej :/
jak bym wiedziała to bym pojechała wcześniej a teraz dupa...zostaliśmy bez kurtki