Widok

HOTEL FALKO RUMIA OPINIE

Wesele Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie do osób,które miały w tym lub poprzednim roku wesele w ww hotelu.Ja pod koniec tego roku mam tam swoje i chcialabym dowiedzieć sie jakie sa wrażenia i opinie po waszych weselach czy jakiś imprezach w tym miejscu??Jak jedzenie organizacja,obługa odbiór tego miesca??
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam pytanie do osób, które organizowały wesele w Hotelu Falko w tym roku (lub obecnie organizują). Czy wspomniana we wcześniejszych wypowiedziach Pani Monika była w tamtym czasie kierowniczką gastronomii w hotelu czy była to osoba wyznaczona do załatwiania wszelkich spraw dotyczących organizacji wesela z Parami Młodymi przez kierownika? Czy może ktoś współpracował z obecnym kierownikiem gastronomii przy organizacji wesela? Jak układała się współpraca?
Mega fajna sala. Dużo miejsca, miła obsługa, dużo jedzenia. Jak fotograf wykonałem tam sporo profesjonalnych zdjęć. Światło po prostu jest genialne. Uważam, że jest dostojniej niż w Grand Hotelu :) Dodatkowo fajnie można wykonać kilka zdjęć na dole np. w sali bilardowej.

WWW.SHARKFOTOSTUDIO.COM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Bardzo pozytywne zaskoczenie. Hotel super wyposażony, obsługa bardzo profesjonalna, jedzenie przepyszne. Zorganizowane przyjęcie spełniło wszystkie oczekiwania za równo gości jak i Pary Młodej. Gorące podziękowania za zaangażowanie dla Pani Kierownik Gastronomii- Joanny Ekstowicz. Serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy! Karolina i Kamil.
całkiem przyzwoicie ładna sala jedzenie spoko

Mieliśmy tam wesele. Obsługa profesjonalna i pomocna. Bardzo dobre jedzenie i ogromne ilości (nie do zjedzenia) :) Pyszne torty/ciasta. Pani menedzer i właścicielka świetnie rozumieją parę młodą. Wszystko można ustalić (w ramach rozsądku) Sala jest idealna do tańcowania i nagłośnienia :) (opinia dj) Polecamy każdemu . wesele czerwiec 2017 :)
do góry