Widok

Halewicz

Halewicz wie gdzie się podziały tamte prywatki...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5
o mnie napisał, o mojej pracy też obraził mnie też a zamiast dyskusji stwierdził że ma racje bo... zawsze ma racje. nie rób z niego ofiary bo to prowokator.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie...nie Mea.nie biorę pod uwagę tego komu Halewicz dowalił i co mogło kogoś obrazić,piszesz prowokator a pomyślałaś,że skoro ludzie lecą na te prowokację to musi coś w tym być???!!!

Załóżmy,że Halewicz to faktycznie facet 100%(bo tak naprawdę tego nie wiemy,moze się podawać za kogokolwiek,ja tego sprawdzać nie mam zamiaru) i wierz mi dziś pisze ze jesteś fe,a gdybyscie mieli spotac się w ralu podałby Ci łapę Mea,bynajmniej ja wyczytałam z jego postów jaki jest człowiekiem,on prowokuje tak,mas rację,ale nie jest konfliktowy,a po nim jadą bo ma coś do przekazania kumasz????

ps sorry Halewicz,że piszę o Tobie w trzeciej osobie,mimo że to Twój wątek,ze pisząc "On","Nim" uzywam małych liter,ale jak pewnie sam wiesz(powinienes to wiedzieć)ON piszemy tylko wtedy z dużej litery gdy rozmiawiamy o Bogu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
@olaolenka24 - trafne uwagi, dobrze odczytujesz, dobrze analizujesz. O Halewiczu jak najbardziej można pisać w trzeciej osobie. Halewicz sam o sobie pisze w trzeciej osobie - jak to napisała, już nie pamiętam kto ale chyba Pulpecik, że to takie "zaburzenie" :)

@mea - wiele jeszcze nauki przed Tobą. Jedz mniej kiełbasy - kiełbasa napawa ludzi agresją ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
~pytajnik, widzisz jednak wątek zrobił furorę!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pulpecik się włączył? :))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Bynajmniej, Oleńko. Jeżeli ktoś jest na językach, to znaczy że wzbudza emocje, ale te emocje wcale nie muszą być oparte na zazdrości. To, co mnie najbardziej razi w jego wypowiedziach to apodyktyczne stwierdzenia i oceny oparte na widzimisię przy jednoczesnym trąbieniu o pisaniu na temat i merytorycznie.

Z drugiej strony, przekonałam się że można z nim pożartować a z trzeciej strony też nie pochwalam argumentów ad personam. Mogę wymyślić więcej stron.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Halewicz, pisz merytorycznie. :))
"Dużo nauki przed Tobą" to ogólnik, którym można podsumować wszystko.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Stanowczo nalegam na czwartą i piątą stronę - choć ciemne, to ciekawe.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ćma, mój też złagodniał "na starość". Zdarza mu się nawet czasem nie wyciągać pazurów, no nie do pomyślenia. Może nauczył się tego od drugiego kota. Za pociąganie za wibrysy dostałabym łapą. Z pazurami. Kurcze, kusi...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
szósta będzie szarobura.
o siódmą wolę nie pytać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Gdyby tak człowieka skrzyżować z kotem, człowiekowi wyszłoby to na dobre, ale kotu by z pewnością zaszkodziło
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Stworiczko i dokładnie o to chodzi,Halewicz to nie zadufany w sobie fochmen tylko koleś z którym faktycznie można pożartować...który nie wali fochów i wcale nie obraza gdy ktoś faktycznie obrazi jego.

Bo oczym tu mówimy???Halewicz kogoś wyzwal?Nie...obrazanie to wyzwiska,a nie stwerdzanie faktów.zrozumcie to w końcu.

Stworiczko trov=chę zazdrości tez tu jest,o wiedzę Halowicza,o lans itd,robi to dobrze więc ludzię się rzucają i dziś obojętnie co Halewicz napisze,choćby były to naprawdę mądre słowa i tak przez kogos tam zotanie zjechany rozumiecie?bo nik nie lubi jak ktoś jest bardziej od niego wygadany co by nie napisać mądrzejszy.

Sama kiedyś napisałam w tym wątku,że takich Halewiczów było mnóstwo opierając się na opini jezeli chodzi o jego osobię biorąc pod uwagę tylko ten wątek,potem poczytałam inne wątki z udziałem Halewicza i dziś wiem,ze Halewicz to jest nie konflikotowym fajnym ludziem.tylko Wy odbieracie go jako zarozumienialca bo nie potraficie przyznać mu racji nawet jak się z nim zgadzacie gdyz uzywa on słów których połowa z Was nie zna znaczenia.Halewicz nie operuje potocznym językiem,nie uzywa sloganu i to Was wkurza.

Halewicz też przypomina mi "C" co Stworiczko???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
"Łakniesz krwi - bądź pchłą. "
coś o wąsach:

http://www.youtube.com/watch?v=Z3UKPomN11A
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem... może ja inne wypowiedzi halewicza czytałam? w stosunku do mnie nie użył żadnych merytorycznych argumentów, atakował personalnie i przekręcał moje wypowiedzi. nie mam takich deficytów intelektualnych aby obelgę rozpoznać tylko pod postacią wulgaryzmu a chamstwo tylko w mowie potocznej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
oj mea podaj łapę Halewiczowi i będzie git!
spadam na rolki poszaleć,tymczasem zycze Wam drodzy forumowicze bierzcie na klatę posty Helewicza:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hulewicz uwielbia się z kimś różnić poglądami i udowadniać swoją rację, a że nie miał tutaj ani z kim ani o co się pokłócić więc usiłował wywołać burzę w szklance wody obrażając Ciebie i mnie. Ja się nie obrażę bo zbyt durne są jego posty co jeden to głupszy więc i Ty się nie obrażaj. I co nam taki hulewicz może zrobić? Zapisze nas na śmierć?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
żeby mi tą rękę odgryzł? ;X
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pulpeciku, ja mogę z Tobą podyskutować:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (197 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Pierniki jako forma promocji (3 odpowiedzi)

Przychodzę z tematem pierników. Myślicie, że to dobry pomysł na promocję? Podrzućcie od razu...

do góry