Widok

Hejka!

Co u was? Przed urlopem czy po? Mój akurat trwa. Wróciliśmy właśnie z Chorwacji i teraz jeszcze do końca tygodnia odpoczynek aw domu.. Pomagałam dziś nawet dla chłopaka przy majsterkowaniu przy aucie! :D A co u was ciekawego?
Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja dziś nie pomagałam dla chłopaka przy majsterkowaniu przy aucie bo na palcu mam "ałcię" ale pomagałam mu jutro, taka ze mnie majsterklepka. Z Chorwacji wróciłam wcześniej,potem byłam jeszcze w Hiszpanii i Łebie coby mieć selfiaka z pustyni. A Ty nie masz biegunki po Chorwacji? Bo jakby co zażyj wyngiel ze Śląska np Kopalnia Wieliczka. Poza tym Hejka Tobie Antih.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak se tego wieliczkowego wyngla zazyje
to ji cisniienie skoczy i pikawa stanie
a sr*czko nie ustanie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

facebook-a zablokowali ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Witam wszystkich bardzo serdecznie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam was Serdecznie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na urlopie jutro robie sobie pierwszy tatuaż :)

Witam wszystkich bardzo serdecznie :)

Witam Was wszystkich miło !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Idzie sobie rodzina pomidorów przez ulicę. Mama Pomidor, Tata Pomidor i Dziecko Pomidor. Dziecko idzie strasznie wolno i nie może dogonić rodziców. Nagle przejeżdża je samochód. Zniecierpliwiony Tata Pomidor odwraca się i mówi: catch up
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Napisałem, że to powiedziała Mia Wallace do Vincenta Vegi w Los Angeles w 1991 roku i przyczepiła się do tego blokada antyspamowa. Crazy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

chce ci sie takie rzeczy pamietac?

Nie martw się, isztar, Vincent też nie załapał.

a jestes pewny..a ze załapałes?
nie kawał?
:)

Vincent to się nawet na masaż stópek nie załapał. Chciałem napisać, ze to dobrze dla niego, ale sobie uswiadomiłem, że raczej bez znaczenia, bo wkrótce usłyszał wyskakujące grzanki i to była ostatnia rzecz jaką usłyszał

Gdyby Fabienne pamiętała o zegarku na kangurku, Vincent by żył. Zed zapewne też ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zed zszedł czyli Zed is dead to chronologicznie ostatnie słowa, które padają w tym filmie. Ustalenie początku jest nieco trudniejsze. Bo czy retrospekcję można uznać za chronologicznie pierwszą część filmu? Retrospekcje zwykle są wplatane gdzieś pośrodku jako wspomnienia.
A w sumie to nie z tym problemem przychodzę tylko nie wiem gdzie zagadać. W nawiązaniu do rozmów z przyjacielem odświeżam sobie wykład. Mniejsza o treść, ale jak tak sobie słuchałem to usłyszałem znany wszystkim dźwięk. Nie wiem jak to nazwać: sprzężenie od telefonu komórkowego? Jakiś rodzaj rezonasnu, czy indukcji? Fizyk by to zaraz fachowo nazwał, ale każdy wie o co chodzi. bee beee beeee beeeeeeeee
Dlaczego od dawna takie zjawisko już nie zachodzi? Słucham radia w samochodzie, telefon leży na półeczce 2 centymetry wyżej i czegoś takiego już nie ma. Podobnie jak położę go koło głośników komputerowych. Kiedyś to występowało, a teraz nie. Zmieniono zasady działania tych zabawek? Widocznie tak. Ciekaw jestem czy w sposób neutralny dla zdrowia.
Tak dokładnie to ten efekt słychać tutaj. Niedługo zaczną to wspominać na stronach typu gimby nie znajo. A nie, przecież nie ma już gimbów. Jest jak było nic się nie zmieniło

https://youtu.be/QLSKXgIPvYs?t=213
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie mam godziny czasu, żeby przesłuchać cały link, zatem nie wiem, o jakim dźwięku mówisz.
Chodzi Ci o popiardywanie telefonu w np. radiu czy innym sprzęcie domowym, nawet jeśli nikt przez niego akurat nie gada?
Stacja bazowa co jakiś czas zagaduje telefon. "Jesteś?". "Jestem".
Stacja bazowa steruje też mocą nadawania telefonu. Podaje mu komendy: "zwiększ moc, bo cię kiepsko słyszę" albo "nie drzyj sie tak".
Przy obecnym zagęszczeniu BTS-ów, telefony nadają z mocą na pograniczu minimalnej, zatem to popiardywanie jest już dużo mniej zauważalne, niz było pod koniec 90-tych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Specjalnie spreparowałem link na tę sekundę, gdzie ten dźwięk dobrze słychać. Mam głośniki za 10 zł kupione kiedyś w biedrze i na nich słysze bardzo dobrze. Ale tak, na pewno to samo mamy na myśli. Zaraz się wczytam w odpowiedź bo na razie utknąłem na pierwszej linijce i zacząłem wyjasniać że ja tak wybrałem opcję kopiuj link od bieżącego momentu

Aaa. Nie do końca chodzi mi o meldowanie się stacji. Ten dźwięk niegyś był słyszalny głównie tuż tuż zanim telefon zadzwonił. Leżał telefon koło radia, w radiu rozlegało się be be be be bee bee bee bee, i za sekundę rozlegał się dzwonek telefonu albo sms przychodził. Teraz, przynajmniej mój telefon, dzwoni znienacka, bez takiej radiowej wróżby

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

do góry