Widok

Hemoroidy w ciąży

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Was miała hemoroidy podczas ciąży?? Jestem w 27tyg i mnie dorwały nie są jakieś mega wielkie ale nie czuje sie z tym komfortowo a gdzie tam rozwiązanie.Obawiam się ze teraz to może się nasilać i łapię stresa;/ Smaruje sobie specjalną maścią ale poki co nic. Jak sobie radziłyście z ta dolegliwością?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Te procto vitale to jest do kupienia chyba tylko ze strony intrnetowej produktu. I chyba przez allegro.

Może spróbuj korę dębu? Z tego co wiem ma właściwości ściągające i przy takich początkowych powinna pomóc. Czytam właśnie o tym na https://www.odzyskaj.eu/wlasciwosci-kory-debu/ i faktycznie chyba pójdę oskubać mój dąb w ogrodzie. Z tego co wiem to też są maści specjalne własnie z ekstraktem z kory dębu. Moim zdaniem lepiej jest na początku sięgnąć po najbardziej naturalne środki, niż od razu radykalnie się spodziewać.

sama szukałam w aptekach i sklepach stacjonarnych ale niestety pozostaje albo allegro albo https://proctovitale.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja tez tu kupuje. ale w aktualnej sytuacji to mega wygodne, ze nie trzeba po sklepach latać

też stąd zamawiałam procto vitale, najlepiej stosować razem z nasiadówkami, jeden leczy od wewnątrz i zapobiega nawrotom a nasiadówki też łagodzą ból ;) te zioła mają też fajny skład bardzo więc no na moim przykładzie uważam że warto bo hemoridy poznikały (czas u mnie ~ miesiąc)

Fajną sprawą są zawsze zioła, które się spożywa w formie różnych naparów. Takie w sumie jak dla mnie najprostsze i najmniej wymagające rozwiązanie, a bardzo skuteczne. Zaczęłabym tak naprawdę od tego i zobaczyła jak sytuacja się dalej rozwiąże

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry