Widok

Hemoroidy w ciąży

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Was miała hemoroidy podczas ciąży?? Jestem w 27tyg i mnie dorwały nie są jakieś mega wielkie ale nie czuje sie z tym komfortowo a gdzie tam rozwiązanie.Obawiam się ze teraz to może się nasilać i łapię stresa;/ Smaruje sobie specjalną maścią ale poki co nic. Jak sobie radziłyście z ta dolegliwością?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Te procto vitale to jest do kupienia chyba tylko ze strony intrnetowej produktu. I chyba przez allegro.

Może spróbuj korę dębu? Z tego co wiem ma właściwości ściągające i przy takich początkowych powinna pomóc. Czytam właśnie o tym na https://www.odzyskaj.eu/wlasciwosci-kory-debu/ i faktycznie chyba pójdę oskubać mój dąb w ogrodzie. Z tego co wiem to też są maści specjalne własnie z ekstraktem z kory dębu. Moim zdaniem lepiej jest na początku sięgnąć po najbardziej naturalne środki, niż od razu radykalnie się spodziewać.

sama szukałam w aptekach i sklepach stacjonarnych ale niestety pozostaje albo allegro albo https://proctovitale.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja tez tu kupuje. ale w aktualnej sytuacji to mega wygodne, ze nie trzeba po sklepach latać

też stąd zamawiałam procto vitale, najlepiej stosować razem z nasiadówkami, jeden leczy od wewnątrz i zapobiega nawrotom a nasiadówki też łagodzą ból ;) te zioła mają też fajny skład bardzo więc no na moim przykładzie uważam że warto bo hemoridy poznikały (czas u mnie ~ miesiąc)

Fajną sprawą są zawsze zioła, które się spożywa w formie różnych naparów. Takie w sumie jak dla mnie najprostsze i najmniej wymagające rozwiązanie, a bardzo skuteczne. Zaczęłabym tak naprawdę od tego i zobaczyła jak sytuacja się dalej rozwiąże

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry