Widok

Hity barów mlecznych :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny zaglądacie do barów mlecznych ?

ja przyznam sie że uwielbiam takie miejsca i jak dla mnie ulubiony zestaw to ziemniaki, kotlet mielony i marchewka z groszkiem na ciepło :)

a wam co najbardziej smakuje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mieszkam blisko baru mlecznego wiec jak czasem nie chce mi sie gotowac to biore cos na wynos)Bardzo lubie placek po cygansku,maja tez pyszne pierogi
Mój M. zawsze wspomina pyszny kotlet jajeczny, ale ja wogóle nie wiem o co mu chodzi, bo nigdy takiego nie jadłam :)
Ja najbardziej lubiłam pierogi i makaron z truskawkami
Jednak ostatni raz w barze mlecznym jadłam jakieś 6 lat temu i wydaje mi sie, że teraz juz nie ma tych prawdziwych barów mlecznych i jedzenie duzo gorsze i już nie takie domowe, ale może się mylę :)
aleksandra27- kotlet mielony ? -odważna jesteś :-D
Za czasów studenckich to naleśniki z serem, albo takie pączki (przepis na szybkie pączki w wątku "pączki")

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry