Widok

ILE PŁACICIE SWOIM OPIEKUNKA

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny ile placicie za opieke?i czy za godz czy umawiacie sie miesiecznie jak tak to ile?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Aaa...
Wczoraj wstawiłam post na ten temat.
Jestem z niani zadowolona, a mała ja uwielbia.
http://forum.trojmiasto.pl/Moja-niania-bedzie-wolna-od-wrzesnia-t398244,1,130.html
Dlatego chętnie za nią poręczę...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kasia, to zalezy gdzie mieszkasz...
Ja moge polecić swoja opiekunkę, bo Maja od września idzie do przedszkola.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wszyscy opiekę gdzieś w środku miasta poszukują.. a mimo że np. mam warunki to i tak nit by do mnie nie dowiózł dziecka bo Brzeźno nikomu po drodzie hehe :)
Witam...Hmm widzę że przeważnie są tu oferty z Gdyni ,Gdańska a ja jestem z Redy.Gdyby ktoz przypadkiem tu zagladnął to oferuję swoja opiekę nad dzieckiem.Jestem mamą 3,5 letniej córci i prawie 6 miesięcz.synka.Opiekowałam się już wcześniej dziećmi więc mam doświadczenie:) Zapraszam...mój nr.tel.793012325 Dzieciom przyda sie towarzystwo:) Szczególnie córce:)
Witam
Odnawiam post o opiekunkach, gdyz od wrzesnika zmuszona jestem wrocic do pracy:( i szukam kogos do opieki nad 7 miesieczna coreczką. czy ktos nadal jest chetny do opieki, najlepiej z okolic moreny.
Ja również podejmę się opieki nad dzieckiem:)Mam 3,5 rocznego syna:)Płaca-kwestia dogadania.Więcej inf palwisia99@wp.pl
amika jesli pytanie do mnie to zapisałam małego do kubusiowej chatki w gdyni chyloni
nilka, z tego co wiem jest to chatka działa już któryś rok :)
czy jest tu jakaś fajan sympatyczna młoda dziewczyna ktora byłaby chetna opiekowac sie dwoma chłopcami w wieku 2 i prawie 4 lata codziennie od poniedziałku do piatku po około 6-7 godzin z okolic gdyni?
Jeśli mnie pytasz :) ,to zależy od rodzica ,w chwili obecnej jestem w trakcie poszukiwań maluszka do pilnowania ,ale tak to od 6zł -12 /h tak miałam płacone z góry .Pozdrawiam i może ktoś poszukuje niani dla swojej pociechy ? Mieszkam we Wrzeszczu ,opieka u mnie w domku :).przy mojej 2 szkrabów
A ile Ty zarabiasz na godzinę?
Hej kobietki jak szukacie niani to piszcie ja mogę się zaopiekować maluszkiem u mnie w domku w towarzystwie moich pociech madziuszka83@o2.pl.Pozdrawiam .Mieszkam we Wrzeszczu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
też chętnie się dowiem jaki to żłobek :)
to wychodzi 4800 zł na 3 pensje brutto plus składki plus jeszcze czynsz + opłaty za ciepło, wodę itd.- wątpię aby na dłuższą metę ten żłobek pociągnął ...
płaciłam rok temu 8 zł za godzinę pracy
czy moge sie dowiedziec jaki to zlobek,gdzie i jakie godziny otwarcia?z gory dziekuje
ja oddam po macierzyńskim maluszka do żłobka, niestety nianie są strasznie drogie, a i ceny prywatnych żłobków potrafią być kosmiczne niedaleko mnie jest żłobek za 1100 + 10 zł dziennie za wyżywienie, to stawka jak za nianie!!
w żłobku który wybrałam póki co na 8 dzieci są 3 przesympatyczne panie opiekunki, 9h dziennie 5 dni w tygodniu za 600 zł + własne obiadki
Witam Mamusie , jestem opiekunka z wieloletnim doswiadczeniem , mieszkam na Przymorzu , zaopiekuje sie Waszymi Maluszkami z miloscia i troskliwoscia gosia68-65@o2.pl
Witam jestem mamą nie z pełna 2 letniego synka i z chęcią podejmę się opieki nad jeszcze jednym maluszkiem w podobnym wieku,zainteresowane mamy proszę o kontakt email; basienka001@wp.pl pozdrawiam Barbara
1200zł - za 5h 5 dni w tygodniu.
jeszcze chciałam dodać że 100% płatny urlop 28 dni w roku. Dziecko ma rok.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry