Widok

ILE PŁACICIE SWOIM OPIEKUNKA

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny ile placicie za opieke?i czy za godz czy umawiacie sie miesiecznie jak tak to ile?
image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Hej kobietki jak szukacie niani to piszcie ja mogę się zaopiekować maluszkiem u mnie w domku w towarzystwie moich pociech madziuszka83@o2.pl.Pozdrawiam .Mieszkam we Wrzeszczu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ile Ty zarabiasz na godzinę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli mnie pytasz :) ,to zależy od rodzica ,w chwili obecnej jestem w trakcie poszukiwań maluszka do pilnowania ,ale tak to od 6zł -12 /h tak miałam płacone z góry .Pozdrawiam i może ktoś poszukuje niani dla swojej pociechy ? Mieszkam we Wrzeszczu ,opieka u mnie w domku :).przy mojej 2 szkrabów
czy jest tu jakaś fajan sympatyczna młoda dziewczyna ktora byłaby chetna opiekowac sie dwoma chłopcami w wieku 2 i prawie 4 lata codziennie od poniedziałku do piatku po około 6-7 godzin z okolic gdyni?
amika jesli pytanie do mnie to zapisałam małego do kubusiowej chatki w gdyni chyloni
nilka, z tego co wiem jest to chatka działa już któryś rok :)
Ja również podejmę się opieki nad dzieckiem:)Mam 3,5 rocznego syna:)Płaca-kwestia dogadania.Więcej inf palwisia99@wp.pl
Witam
Odnawiam post o opiekunkach, gdyz od wrzesnika zmuszona jestem wrocic do pracy:( i szukam kogos do opieki nad 7 miesieczna coreczką. czy ktos nadal jest chetny do opieki, najlepiej z okolic moreny.
Witam...Hmm widzę że przeważnie są tu oferty z Gdyni ,Gdańska a ja jestem z Redy.Gdyby ktoz przypadkiem tu zagladnął to oferuję swoja opiekę nad dzieckiem.Jestem mamą 3,5 letniej córci i prawie 6 miesięcz.synka.Opiekowałam się już wcześniej dziećmi więc mam doświadczenie:) Zapraszam...mój nr.tel.793012325 Dzieciom przyda sie towarzystwo:) Szczególnie córce:)
wszyscy opiekę gdzieś w środku miasta poszukują.. a mimo że np. mam warunki to i tak nit by do mnie nie dowiózł dziecka bo Brzeźno nikomu po drodzie hehe :)
image
Kasia, to zalezy gdzie mieszkasz...
Ja moge polecić swoja opiekunkę, bo Maja od września idzie do przedszkola.
Aaa...
Wczoraj wstawiłam post na ten temat.
Jestem z niani zadowolona, a mała ja uwielbia.
http://forum.trojmiasto.pl/Moja-niania-bedzie-wolna-od-wrzesnia-t398244,1,130.html
Dlatego chętnie za nią poręczę...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczyny. Chętnie zaopiekuję się dzieciątkiem. Jestem z Oruni górnej.
image
Ja proponuje doraźną opiekę, na godziny - w sytuacji gdy musicie coś pilnie załatwić albo wyskoczyć na plotki :)
Mieszkam w Kowalach. hania.bu@op.pl
dołączę do tematu :)
moja córka ma już prawie rok a do prywatnego żłobka poszła jak miała niespełna 7 miesięcy i jestem bardzo zadowolona z tego jak się rozwija jaka jest radosna jak tam przebywa i co dla mnie bardzo ważne jest wśród dzieci
miałam opcję wyboru niani i żłobka ale wyboru nie żałuję
płacę 550 zł/ miesiąc bez wyżywienia za opiekę do 10h dziennie (mała jest tam po 8,5-9h)

ktoś pytał jak się utrzymują takie placówki to wiem ze mają dofinansowania zarówno unijne jak i z miasta
mieszkamy na morenie i najlepiej byloby zarowno dla nas jak i dla opeikunki aby ktos byl z okolic:)mozecie jeszcze kogos polecic lub same sie zaoferowac?
A w jakiej dzielnicy jest ten zlobek..bo w okolicy moreny niestety za taka cene nie znajde..juz szukalam i min 800-900 zl plus wyzywienie:(
hej jeśli ktoś poszukuje opiekunki z Wrzeszcza to ja szukam dziecka do pilnowania u siebie w domku .Pozdrawiam
Czytam posty pozostawione przez mamy i aż jestem rozgoryczona co tu się w ogóle dzieje. Polityka prorodzinna jest porażająca. Z jednej strony politycy skarżą się, że jest mało dzieci a nic nie robią aby pomóc rodzicom w ich utrzymaniu. Przeciętny człowiek zarabia 1tys.-1500zł. Trzeba zarobić na rachunki i życie. Jeśli kogoś stać na żłobek, przedszkole czy nianię to gratuluję. Sama jednak nie mam gwarancji zarobku w wysokości 1000zł. więc muszę siedzieć w domu i wychowywać swojego 10 mc synka. Jeśli jest mama z okolic Pruszcza Gd., która szuka niani to zapraszam do kontaktu na adres marcelek84@o2.pl
Nie sądzę, aby przeciętny człowiek zarabiał 1000 - 1500 zł. Chyba, że taki, któremu nie chciało się uczyć, nic nie potrafi i jest niezaradny życiowo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14
Tak jednak jest. Są ludzie w trakcie lub po studiach, którzy mają małe doświadczenie zawodowe. Np. moje koleżanki i koledzy po licencjacie na WSTiH tyle zarabiają jako kelnerzy. Lub urzędnicy z wieloletnim doświadczeniem i wykształceniem różnym tyle mają. Najlepiej założyć własną firmę. Ale to już inna bajka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

rozedma płuc, i co dalej? (5 odpowiedzi)

Dziewczyny,moja najlepsza przyjaciółka zadzwoniła dzisiaj do mnie z informacją,że zdiagnozowano u...

gdzie pole maków?? (10 odpowiedzi)

witam, marzy mi się sesja w makach, w zeszłym roku pamiętam że jak się jechaŁO do Sobieszewa to...

do góry