Widok
Witam...Hmm widzę że przeważnie są tu oferty z Gdyni ,Gdańska a ja jestem z Redy.Gdyby ktoz przypadkiem tu zagladnął to oferuję swoja opiekę nad dzieckiem.Jestem mamą 3,5 letniej córci i prawie 6 miesięcz.synka.Opiekowałam się już wcześniej dziećmi więc mam doświadczenie:) Zapraszam...mój nr.tel.793012325 Dzieciom przyda sie towarzystwo:) Szczególnie córce:)
Aaa...
Wczoraj wstawiłam post na ten temat.
Jestem z niani zadowolona, a mała ja uwielbia.
http://forum.trojmiasto.pl/Moja-niania-bedzie-wolna-od-wrzesnia-t398244,1,130.html
Dlatego chętnie za nią poręczę...
Wczoraj wstawiłam post na ten temat.
Jestem z niani zadowolona, a mała ja uwielbia.
http://forum.trojmiasto.pl/Moja-niania-bedzie-wolna-od-wrzesnia-t398244,1,130.html
Dlatego chętnie za nią poręczę...
dołączę do tematu :)
moja córka ma już prawie rok a do prywatnego żłobka poszła jak miała niespełna 7 miesięcy i jestem bardzo zadowolona z tego jak się rozwija jaka jest radosna jak tam przebywa i co dla mnie bardzo ważne jest wśród dzieci
miałam opcję wyboru niani i żłobka ale wyboru nie żałuję
płacę 550 zł/ miesiąc bez wyżywienia za opiekę do 10h dziennie (mała jest tam po 8,5-9h)
ktoś pytał jak się utrzymują takie placówki to wiem ze mają dofinansowania zarówno unijne jak i z miasta
moja córka ma już prawie rok a do prywatnego żłobka poszła jak miała niespełna 7 miesięcy i jestem bardzo zadowolona z tego jak się rozwija jaka jest radosna jak tam przebywa i co dla mnie bardzo ważne jest wśród dzieci
miałam opcję wyboru niani i żłobka ale wyboru nie żałuję
płacę 550 zł/ miesiąc bez wyżywienia za opiekę do 10h dziennie (mała jest tam po 8,5-9h)
ktoś pytał jak się utrzymują takie placówki to wiem ze mają dofinansowania zarówno unijne jak i z miasta
Czytam posty pozostawione przez mamy i aż jestem rozgoryczona co tu się w ogóle dzieje. Polityka prorodzinna jest porażająca. Z jednej strony politycy skarżą się, że jest mało dzieci a nic nie robią aby pomóc rodzicom w ich utrzymaniu. Przeciętny człowiek zarabia 1tys.-1500zł. Trzeba zarobić na rachunki i życie. Jeśli kogoś stać na żłobek, przedszkole czy nianię to gratuluję. Sama jednak nie mam gwarancji zarobku w wysokości 1000zł. więc muszę siedzieć w domu i wychowywać swojego 10 mc synka. Jeśli jest mama z okolic Pruszcza Gd., która szuka niani to zapraszam do kontaktu na adres marcelek84@o2.pl
Tak jednak jest. Są ludzie w trakcie lub po studiach, którzy mają małe doświadczenie zawodowe. Np. moje koleżanki i koledzy po licencjacie na WSTiH tyle zarabiają jako kelnerzy. Lub urzędnicy z wieloletnim doświadczeniem i wykształceniem różnym tyle mają. Najlepiej założyć własną firmę. Ale to już inna bajka.