Widok
Taa
Najlepiej przywrócić instytucję Św. Inkwizycji.Kto nie z nami ten przeciwko nam, więc na stos z nim.
Właśnie dzięki takim osobnikom Polska jest postrzegana jako ciemnogród i kraj idiotów.
Sam osobiście nie lubię uszczęśliwiania na siłę, a jeśli czegoś(gazeta, strona www) nie trawię to tego nie używam.
Iksik chcesz być taki dobry i szlachetny, chcesz zbawić świat to zajmij się stronami z domeną "gov", im uświadamiaj co trzeba robić, a nie rozp... HP, jaki by on nie był.
A zgodnie ze schematem, za chwilę powinna nastąpić...
Właśnie dzięki takim osobnikom Polska jest postrzegana jako ciemnogród i kraj idiotów.
Sam osobiście nie lubię uszczęśliwiania na siłę, a jeśli czegoś(gazeta, strona www) nie trawię to tego nie używam.
Iksik chcesz być taki dobry i szlachetny, chcesz zbawić świat to zajmij się stronami z domeną "gov", im uświadamiaj co trzeba robić, a nie rozp... HP, jaki by on nie był.
A zgodnie ze schematem, za chwilę powinna nastąpić...
Wiesz co Stworku?
Jestes podla osoba, tak podla jak malo ktora, poniewaz domyslnie kierujesz innych na twoj podly tok rozumowania!Nie jestem faszystom, ani nie tolerancyjna swinia!Wlasnie widac to w tym, co robie.Nie pozwalam takim smieciom gnoic innych, i udawadniam tym zaklamanym bozkom i wam, ze gnebienie odbija sie, wlasnie tak jak teraz!Tak jak teraz tymi moimi, czasem bezsensownymi powtorzeniami, ale glebiej-maja one sens, wlasnie taki przeciwny, jak to usilujesz wmowic .Wlasnie to ja walcze w tak -nawet wulgarny sposob, z wasza nie tolerancja, a ty podla wmawiasz mi cos innego kierujac na te strony!Bezczelnosc to, albo wlasnie twoja slepota emocjonalna nachylona w kierunku takich malych sadystycznych typkow, jak twoj maz(przeczytalem na tych lamach o tym , co wyrabial kiedys w szkolach, byla to interesujaca i obrzydliwa lektura!!!)
Wiec zamknij jadaczeke podla isototo.Zamknij sie mala gnidko.To ty powinnas wlasnie milczec, a nie ja.Wiec milcz , Nie chcialem do ciebie pisac, ale ty nie pozostawiasz mi wyboru!Gnida z ciebie.Nic wiecej.
Wiec zamknij jadaczeke podla isototo.Zamknij sie mala gnidko.To ty powinnas wlasnie milczec, a nie ja.Wiec milcz , Nie chcialem do ciebie pisac, ale ty nie pozostawiasz mi wyboru!Gnida z ciebie.Nic wiecej.