Widok

If

aaa, to inna sprawa ;)
Tak czy inaczej czuję się głodna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zwierzu

Wuuuuchachacha!
Cudownie bylo zrozumiec Twoja ostatnia wypowiedz doslownie.

:(

glupia kuchenka! to frustrujace ze nie moge zrobic sobie obiadu przez zabezpieczenia dla dzieci i samobojcow! chlip, glodna jestem !

xxx

Jesteś podłym kłamcą...

O_________O

przeczytalam HP kilkanascie stron do tylu i ...zaluje! nie myslalam, ze az tak...ale podobala mi sie wypowiedz Mr.Shadow z 31.X. (albo cos ok. tego :) ! przynajmiej posmialam sie razem z kangurkiem :)))))))))))))))

O hipokryzji mutantów

"Nie jestem faszystom i nie ja zaczelem te wojne" - rzekł Józef Wissarionowicz, po czym zrównał z ziemią Gdańsk (w ok. 60%).

korespondent

hmmm,
można wiedzieć jak załapałeś taką fuchę korespondencyjną skoro dobrze po polsku nie piszesz?
tam chyba powinno być...nie jestem faszystą...

p.s pozdrawiam

Agentko

Tylko jedną gafę językową wychwyciłaś? Jest jeszcze jedna - bardzo charakterystyczna dla kogoś .... :P Nie widać?
No tak, trzeba było boldem :PPP
Pozdrawiam.

jestem na 33 stronie...

..bez przewijania czytam! ha! twarda jestem, Martus powie ze nienormalna, ale to nic :) ciekawe kiedy odpadne? taki maly hydeparkowy maratonik ^______^ kibicujcie ;-)

A...

...za obudową serwera czai się zły admin, wycinający posty nożyczkami z twardziela.

Ten pies-to znaczy ta wasza ona...

Ta moja ona ma na imię TEQUILA i już jest u mnie :)
Thx All za zainteresowanie.Śmigam ścierać siki :)

Teqś i Jajox

Całuski, nam już brakuje tej "wariatki" Bójka śpi spokojnie i żadne maleństwo nie chce nam sikać na pościel ;)

odpadlam...

...ale sie nie poddalam :)

Pomarańczowa Alternatywo,

O wszystkim o czym napisałeś/aś doskonale wiem...tekst umieszczony przeze mnie był jedynie cytatem wyciagnietym przez mojego znajomego z jednej filozoficznej książki (autora nie podam, bo za żadne skarby nie pamiętam gdzie to było)...
Przez wiele lat bardszo chciałam posiadać nazwisko mojego dziadka (bo nazwisko mojej matki jest w gruncie rzeczy nazwiskiem dziadka, ale nie wgłębiajmy się w szczegóły :) jednka aktualnie polubiłam nazwisko mojego ojca i daje mi to pełne poczucie przynależności do rodziny, a nie do niego...choć jakby na przekór o wiele bliższe kontakty mam z rodzina matki...
Najbardziej idealnym rozwiazaniem byłoby gdyby każdy mógł sobie sam wybrać nazwisko jakie chce...na przykład przy wydawaniu dowodu :D:D byłoby koszmarnie biurokratycznie i skomplikowanie ale zabawnie :D

A według wykładu...

...jaki miałam dzisiaj z komunikacji międzykulturowych to nalezywy do krajów o mniej wiecej równym poziomie feminizacji i maskulinizacji z lekką przewagą tego drugiego...
Zasada podziału jest taka, że im bardziej na wschód tym mniejsza maskulinizacja społeczeństwa, zaś my coraz bardziej dążymy do zachodu...

Mój pies..

też miał dzisiaj szczepionke i wcale nie płakał :)
Twarda z niej sztuka ;)

auć!

ja nie jestem twarda i płacze, bo mi ramie odpada, a Martuś mnie opuscila - pic poszla i bezwstydnie balamucic mlodszych kolegow ;-)

Pomaranczowa A :-)

Dodaj i siebie do tego wszechetnictwa, do tego wynaturzenia:-) Jeslii i mnie tak usilnie dodajesz:-) Na zdrowie. Hi Ha He Hrr

Ahh jak dobrze..

Cisza..spokój..tylko Fate pojękuje w kącie nad swym opuchniętym ramieniem...pogłaszczemy ja po głowie, pocałujemy w czułko i damy coś na sen...

Inne tematy z forum Hydepark

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (110 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry