Widok
śmieszne jest to...co piszesz............moim zdaniem daje sie tyle ile na kogo stać a nie zastaw sie a postaw sie....to moze na wesele samochód dać?co?i to jest własnie rozpieszczanie młodzieży ,która potem z tego nic nie robi,Ja mna swoją 18-tkę dostałam od chrzestnej 200 zł mimo ze ma kase a od chrzestnego 300,dajcie tyle na ile was stac........robią tez tak ze wzajemnie sobie tyle oddawają ....
ludzie sami tego uczą a potem maja pretensje no ale ty chyba robisz?:zastaw sie a postaw sie.....a jak komus wydaje sie za mało to niech na drugi raz nie prosi na imperze..........wydaje mi sie ze liczy sie najpierw obecnosc a potem koperta:)
Ja własnie wybieram sie teraz na 18-tkę gdzie mój mąż jest chrzestnym..i biorąc pod uwagę trase do pokonania,to ze niedługo idą święta i mąż ma postojowe bezpłatne(ja nie pracue)to daje 200zł...i mało mnie to obchodzi czy to komus sie podoba czy nie!!!!!:)
ludzie sami tego uczą a potem maja pretensje no ale ty chyba robisz?:zastaw sie a postaw sie.....a jak komus wydaje sie za mało to niech na drugi raz nie prosi na imperze..........wydaje mi sie ze liczy sie najpierw obecnosc a potem koperta:)
Ja własnie wybieram sie teraz na 18-tkę gdzie mój mąż jest chrzestnym..i biorąc pod uwagę trase do pokonania,to ze niedługo idą święta i mąż ma postojowe bezpłatne(ja nie pracue)to daje 200zł...i mało mnie to obchodzi czy to komus sie podoba czy nie!!!!!:)
ja już jestem po imprezie, kupiłam prezent o wartości 200 zł i kwiaty
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
rodzinka mojego męża nie leży na pieniądzach, ale według nich obowiązkiem chrzestnego jest sponsoring. dobija mnie to od 10 lat, bo zawsze słyszymy, że chrzestny MUSI dać minimum 500 na chrzciny, 1000 na komunię 1000 na 18 tkę. ciekawe ile na ślub. nie uginam się pod ich presją, ale zawsze jest mi wtedy wytknięte moje skąpstwo.
leję na to. daję tyle ile uważam.
leję na to. daję tyle ile uważam.
ja pierdziele widzę że kretynek tu nie brakuje----nawet jesli spałabym na pieniądzach nie dałabym 500 zł chrześniakowi na 18 stkę bo to poprostu nie wypada i tyle a na ślub dacie 2000 tyś bo tyle powinnyście ---ale najczęściej tak jest że gwiazdy którym z butów słoma wystaje da 500 zł no bo wkońcu rodzina tam jest i trzeba się pokazać---zdecydowanie żeby nie zrobić z siebie idioty dałabym 200 zł -skoro zbiera na prawko to jest idealnie kilka osob napewno będzie i niech każdy da jeszcze po 100i prawko ma :)
zawiść????oj chyba nie bardzo wiesz co oznacza to słowo ????tu zawiść nie ma nic do tego--do biednych nie należę ale nigdy nie dałabym 500 zł na 18 stkę tylko dlatego ze nie wypada a określenie k retynki dotyczylo tych ktore tak żałośnie właśnie pisały o tym że 200 to śmiech na sali i żenada ----tak dla nich to żenada co by ciocie powiedziały jak jedna z drugą taka wieśniaczką spod Gdańska dałyby 200 zł ???