Widok

Ile płacicie opiekunce do dziecka?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jesienią kończy mi się urlop macierzyński i mam zamiar wrócić do pracy. Dziecko jest już zapisane do prywatnego żłobka (bo na państwowy nie ma szans) ale ostatnio zaczęłam się zastanawiać jaka jest różnica w cenie między prywatnym żłobkiem a opiekunką. Jeśli ktoś zdecydował się na opiekunkę to proszę o informację ile mniej więcej Was to wychodzi. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sorry ale to są jakieś żarty. Ja rozumiem, że każdy powinien godnie zarabiać i w ogóle. Ale niania rocznego dziecka nie musi mieć dwóch fakultetów, znać języka itp. Sama zarabiam niewiele więcej po ciężkich studiach na wymagającym stanowisku. Też byłam nianią swego czasu i oczywiście to duża odpowiedzialność ale bez przesady. Ale tak małe dziecko często 2h w ciągu dnia śpi...No kurcze
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 25
Dziękuję za odpowiedź
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kilka miesięcy temu dodałam ogłoszenie, że szukam, Gdynia Obluze, pn-pt, godzina 6:15-14:40. Zaproponowałam 2300 zł, nikt się nie zgłosił. Napisała do mnie jedna osoba i sama zaproponowała, że przyjdzie za 3200 zł.
Niestety dla mnie to za dużo i dziecko idzie do zlobka, również prywatnego.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry