Widok

Ile ważą 3 latki

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam pytanko ile waża Wasze 3 letnie pociechy???Mój mały pod koniec roku skończył 3 latka i waży 14 kg waży już tak ponad rok -martwię się chociaż wszystkie badania ma porobione i są ok
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7
Moja za tydzień kończy 4 lata i waży 14,5 kg tak od roku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
fajnie że trafiłam na wątek, mój synek 3 latka 1 miesiąc waży 14,5 kg
moja mała jak miala 4 lata ważyła 4300, a teraz skonczyła 4 lata i waży 14500gram i mierzy 100cm. Po prostu taka jest jej uroda
moja corka ma 3 lata i waga 13,7 kg wzrost 100 cm
Wiki ma 13 miesięcy i waży 12650. Ale jest wysoka, także nie wygląda na tyle.
moja 3 latka wazy 13,3 kg a druga corka ma 6 miesiecy i wazy 10,3
Oli 3 lata skończy za 11 dni i waży ok 13,3kg, ale jest wysoka jak na swój wiek. Taki z niej szczupaczek, bo strasznie dużo biega :>
Jak kończyła 2 lata miała 12,2 więc za dużo jej nie przybyło wagowo, za to wzrostem wyciagnęła się, że wygląda na zabiedzoną 4 latkę :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
moja córcia jak miała pół roku to ważyła 5 z groszami:) , ale mojej koleżanki synek jak miał 10 tygodni to ważył ponad siedem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Julek waży 14 kg.
Mój ma 4 lata a warzy około 16 :) Jest szczuplutki i fakt jest taki że lepiej szczupły i zdrowy niz pulchny.Czasami sie martwie że mało je ale jeżeli ma taką nature (jak ja) to nie zmusze go do jedzenia.
A moj Kuba w lipcu 3 latka i wazy 20 kg,ale jest wysoki jak na swoj wiek
jeden wazy 16 a drugi 18 w grupie w przedszkolu ze wzrostem sa sredni
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
mika - za miesiąc będzie miała 3 lata - waży 14,800 a wzrostu coś koło 95 cm, a mało co je bo to mleczara jest :)
Moja córka 2 latka ok 86cm waży 11 kg,zdrowa jak rydz jest ale też dużo chodzi,biega je myślę,że normalnie nie za dużo,nie za mało.Robiłam jej wyniki tzn morfologię,mocz,tsh i cukier i wszystkie dobre.
Kasia a ile ma wzrostu?Mój syn ma 2 latka i 4 miesiące i wazy 12 kg,też jest drobny ale bardzo ruchliwy noi nie je za dużo.
o ktoś odgrzebał stary watek .
No i Maja w wieku 7 miesięcy wazyła 9 kg a teraz za miesiąc ma 3 latka i waży 13,5 kg

moj w lipcu skonczy 3 latka i wazy 12kg. zdrowy jest, taka jego uroda, ze chudzinka, ciagle w biegu, wszedzie go pelno.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Synek w sierpniu kończy 3 latka i waży 15 kg
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
moj syn ma prawie 5 lat,wazy niecale 17 kg,rowniez jest szczuplutki,niema reguly ile powinno wazyc dziecko-nie wszystkie waza jednakowo,jesli masz jakies watpliwosci ze cos sie dzieje najlepiej zrobic badania i bedzie wiadomo,mi tez mowia ze moj synek jest szczuplutki,ale badania ma porobione i jest wszystko w normie-widocznie taka jego uroda......nie ma sie co zamartwiac
Moja córka ma 3 latka i miesiąc i waży 15,5 kg.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry