Widok

Ile ważą 3 latki

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam pytanko ile waża Wasze 3 letnie pociechy???Mój mały pod koniec roku skończył 3 latka i waży 14 kg waży już tak ponad rok -martwię się chociaż wszystkie badania ma porobione i są ok
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7
moja bratanica w lipcu skończyła 3 lata i waży 15kg, jej rówieśnica z listopada 13kg, a córka szwagierki z maja 26kg!!!! , aha mam jeszcze w rodzinie chłopca, który właśnie kończy 4 lata i waży 14 kg. Taką mamy rozpiętość wagową w rodzinie :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja Wiki ma niecałe 4 latka i waży 14kg!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ola za 2 tygodnie skończy 4 lata i waży 15 kg i mniej więcej tak od roku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Moja Wiki tez już kilka miesiący "stoi w miejscu"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję Wam bardzo-uspokoiłam się :)Może on poprostu należy do takich chudziutkich maluchów :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a MOj maluch ma 6 miesiecy a waży niecałe 10 kilo :|
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
to duzo wazy ten twój maluch ,mój syn na roczek ważył chyba
10 800 czyli tak w normie ........... jak na 6 m-cy to niezły wynik na wadze .....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a teraz mój 4-letek jakieś 18-19 kg
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
rybka a ja jestem pełna podziwu że Ty pamietasz wage tylu dzieciaków z rodziny:))
moja ma 7 miesiecy i wazy 9 kg
boje sie pomyslec ile bedzie wazyła w wieku 3 lat

Maja za 2 tygodnie skończy 3 latka i waży 20kg.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
A moja córka ma 2 latka i waży nieco ponad 10 kg, ile się nasłuchałam od ludzi że jest zabiedzona:)
Ja w jej wieku była też bardzo szczupła widocznie takie geny:)
Dodam że je normalnie a biega za dwóch:)
córka w kwietniu kończy 3 i waży 12,5 kg od pół roku niemartw się czasem dzieci tak mają syna też mam szczupłego a jedzą wszystko
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moj ma 3 lata i 9 miesiecy i wazy 15,5 kilo:)
Pmagdalena -wcale nie jest powiedziane że bedzie ważyła dużo na 3 latka mój maluch na roczek ważył 12 kg a potem doszedł do 14 i tak stoi a jak zaczął biegać to wogóle wyszczuplał strasznie wszytskim kochanym forumkom dziękuję za odpowiedzi teraz dopiero zobaczyłam że to wcale nie taka tragedia że on tyle waży a może to nawet lepiej że nie jest ubitym klopsem heheh i wszytskie ciuszki na niego pasują idealnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
moja Natalka wazy 15 kg ma 3 latka jest bardzo szczupła(ja tez)jemy wszystko i nic :) czasem są docinki na ten temat:(jednak myśląc rozsądnie-komu lepiej-ja myślę że szczupły jest zdrowszy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Janek jest wysoki jak na swój wiek,a waży 16kg.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moja córka ma 3 latka i miesiąc i waży 15,5 kg.
moj syn ma prawie 5 lat,wazy niecale 17 kg,rowniez jest szczuplutki,niema reguly ile powinno wazyc dziecko-nie wszystkie waza jednakowo,jesli masz jakies watpliwosci ze cos sie dzieje najlepiej zrobic badania i bedzie wiadomo,mi tez mowia ze moj synek jest szczuplutki,ale badania ma porobione i jest wszystko w normie-widocznie taka jego uroda......nie ma sie co zamartwiac

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry