Widok

Imię Alan

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam chciałbym się dowiedzieć co myślicie o imieniu Alan ? Za miesiąc Nasz syn będzie znani a imię nie do końca wybrane, ponieważ mój mąż odpoczątku chce dać dziecku na imię Alan a ja nie wiem czy to dobry wybór.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Aż się wieżyc nie chce, że dzieci mogą aż tak przekręcić to imię. Osobiście mi imię Alan nie kojarzyło się z analem, ale po tych komentarzach nie wiem co mam o tym myśleć.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
No cóż straszne to jest że ludzie mogę tak przekręcić to imię , tego niestety się nie przewidzi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mnie się nie podoba, ale to Twoje dziecko i ono potem będzie żyć z imieniem, które mu nadasz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

To niestety przyjmij do wiadomości, że świat pełen jest takich jak to określasz " niedorozwiniętych głupków". Po co narażać dziecko na ew. przykrości? Jest tyle pięknych imion...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tylko niedorozwiniętemu glupkowi będzie się kojarzyć to imię z "anal". W szkole w liceum znałam Alana i nie przyszło nikomu do głowy by wołać do niego anal. Ja bym dała tak na imię. Przynajmniej nie będzie kolejnym Kubusiem, Krzysiem, Jasiem itp.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 13

Myślę, że zrobisz dziecku krzywdę. W klasie mojego Syna jest Alan- ciężkie ma życie- " Analek", " Anal" itd. Dzieci potrafią być złośliwe, a to uderzenie w punkt, z którym dziecko nic nie może zrobić. Nigdy nie dałabym takiego imienia, dla dobra dziecka.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4

Daj. Wśród rówieśników ksywa "Anal" murowana ;)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (433 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry