Widok

Imie Gaweł?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Co sadzicie o tym imieniu? ;)
Mi sie podoba..

Dzieki,

Mama Filipa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestem na nie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
też mi sie nie podoba,a nie lepiej Paweł ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mi też się nie podoba, ale nie jest jakieś wydumane. Ot wszystkim się kojarzy z Pawłem i Gawłem. Już np. bardziej mi się nie podoba Żaneta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niee....Ola co prawda to Wy jestescie rodzicami,ale naprawdę brzydkie imie Gaweł;(
Teraz rodzice coraz częściej wybieraj takie nietypowe imiona,a gdzie nasze stare Polskie imiona?
Staś jest bardzo ładne,ja zawsze marzyłam aby mój synek mial na imie Staś,lecz dziś mam męża Stasia a syna Dominika:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
hehe, Ola, widzę szaleństwo imionowe Cię ogarnęło ;)
mi sie też nie podoba

Dlaczego ludzie zapomnieli o zwykłych, normalnych, ładnych, ponadczasowych imionach i na siłę szukają czegoś "ekstra"?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
To zupełnie kwestia indywidualna, mnie osobiście się nie podoba, ale są bardziej "wydumane" lub "tandetne" imiona.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
1. Nietypowe imię dziecka to wg mnie jakieś autodowartościowanie rodziców. Na zasdzie: "Nie jesteśmy w żaden sposób wyjątkowi, to niech chociaż bądźmy zauważalni przez debilne imię dziecka"

2. Debilne imię dziecka ciąży mu przez całe życie. Niekoniecznie jest to minusem. Wielu wartościowych (a przynajmniej - nietuzinkowych) moich znajomych ma debilne imiona. Musieli z nimi żyć od urodzenia, przebrnąć prze okrucieństwo równolatków w dzieciństwie. Bez wątpienia wpłynęło to na ich psychikę. Często korzystnie.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5
No plizzzz, serio?? rzadko kiedy mam aż taką awersję do jakiegoś imienia, nie gniewaj się ale to straszna krzywda dla dziecka by była w przyszłości
sorry ale nieeee;/
moja pierwsza myśl po przeczytaniu tytułu - o Jezu nieeee!!!!! :]

nie podoba mi się :] ale to Rodzicom ma się podobać ;)
mnie nie ;) nooo ale każdy ma inny gust ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry