Widok

Implant antykoncepcyjny IMPLANON NXT

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Czy któraś mama ma? Szukam opinie w interenecie i nie ma nic :(
Od kilku lat mam plastry i jestem bardzo zadowolona ale ciagle szukam :) Może implant to jest to co było by idealne.
Zastanawiam się nad implantem albo spirala hormonalą.
Dzieci już nie planuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to jest dobre- https://forum.trojmiasto.pl/porada-t934059,1,50.html
O tym w aptece nie powiedza biznesofarnaceuci https://wiadomosci.wp.pl/tabletki-antykoncepcyjne-zmniejszaja-wazny-osrodek-w-mozgu-dramatyczne-roznice-6453091944896129a
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Implant działa po tygodniu od założenia. Nie po pierwszym dniu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Żylaków dużych się po tym nabawilam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Tyje pupa i rozstepy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czy któraś z was miała problemy z migrenami przy stosowaniu implantu? Ja musiałam z tego powodu odstawić tabletki a bardzo jestem zainteresowana tym rozwiązaniem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tyje sie od chemi
Tyje sie od tego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Moja gin zakłada implanty w prywatnym gabinecie (na Szadółkach), ale to koszt 1100 zł lub jak sama kupisz to 300 zł założenie.
Sama planuję założyć przed wakacjami, ale zobaczymy jak wyjdzie...
Nieprawda, ten implant jak i Nexplanon są zakładane na całym świecie. I firma jest jedna, informacje są błędne
Witam, gdzie Pani zakładała taki implant?
Ostatnio zapytalam o implant mojego ginekologa i odradzil. Powiedzial, ze w USA zostal wycofany, ze wzgędu na duzo ilosc powiklan i skutkow ubocznych. Firmy produkujace go, zostaly z ogromnymi zapasami i teraz staraja sie propagowac go w Europie. Czesto zachęcaja konkurencyjna cena np w UK. Teraz podobno uderzja w rynki polski, rumunski, bulgarski.
Myśle, ze nie mial powodu kłamac...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Też nad tym myślę. Rozmawiałam z moją gin która to zakłada w swoim prywatnym gabinecie. Powiedziała mi wszystko co i jak. Cena to nie problem, szczególnie że to na 3 lata. Jeśli w najbliższych miesiącach nie zdecydujemy sie jednak na 3 dziecko to na pewno wybiorę taką opcję :)
Polecam. Sama mam założony od 11 lat. Miałam już zakładany 4 razy. Trzy pierwsze w Irlandii ostatni w Polsce. Nie zdecydowałabym się na nic innego. Nie ma żadnych dodatkowych kilogramów. Jedyna wada nieregularne miesiączki. Krwawienie jest jednak tak niewielki ( w moim przypadku), że nie stanowi jakiegoś wielkiego problemu
Dziewczyny, trochę czasu minęło od założenia wątku więc szukam opinii na temat implantu anty. Za wszelkie info dziękuję.
Witam,
Czy mozecie polecic kogos kto zaklada takie implanty? Cos poza Wrzeszczem? Jakies opinie na temat tej metody antykoncepcji?
czyli nie ma żadnych dodatkowych kg, humorów itd? sama się wacham czy założyć i jestem w kropce bo wszędzie pisze co innego...
Implant działa już od następnego dnia po założeniu. Mam od dwóch miesięcy i narazie sobie chwale.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Po jakim czasie od zalozenia dziala ?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry