Widok

Interaktywny ELMO czy ktoś ma ???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poszukuję Elmo, śpiewającego, śmiejącego się itp. Są na allegro ale chciałabym poznać opinie osób, których dzieci mają taką zabawkę. Czy warto kupić:) oczywiście nie chodzi mi o te modele za 300zł ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kurde a moj syn 1,5roczny wcale za nim nei szaleje, a szkoda,bo ja tam elmo lubie :)
Kupilabym nawet mu lozeczko jakby go lubil . Moze komus podsune pomysl:

http://allegro.pl/lozko-lozeczko-elmo-ulica-sezamkowa-meble-nowosc-i1859092945.html
u nas Szczeniaczek jest nadal hitem ,juz od roku wiec Elmo tez bedzie,mam nadzieje.Oglada go w tv ,jak widzi gdzies to szału dostaje,ja sama ogladałam kiedys Ulice Sezamkowa i do tej pory ja kocham:)( nie tą polska wersje)
w carefurze będzie za 99zł interaktywny
a u nas Szczeniaczek jest w ciągłym użyciu....
i Elmo pewnie też by był i też sie na niego czaję
Ostatnio w smyku widzialam elmo i ciasteczkowego potwora,naciskajac w brzuszek zabawka rusza paszcza i spiewa,chyba cos kolo 100 kosztowaly. Aaa i byly tez mniejsze do przytulania za 49zl.
robinna ale on nie jest włochaty i to może mieć znaczenie w oczach dziecka - bo o nim tez dumałam ...

No dokładnie, dlatego nie ma co przepłacać, ja znalazłam w internecie fajnego i w rozsądnej cenie:) http://www.jestemdzieckiem.pl/produkt,50936,pluszowy-elmo-ulica-sezamkowa-fisher-price.html
Przezorny zawsze ubezpieczony.
pewnie na tego elma będzie taki sam szałłł jak na szczeniaczka uczniaczka...a tak na prawdę większość dzieci ma w nosie te zabawki :)
i leżą gdzieś kurząc się a smyki bawią się pilotami, garami i innym sprzętem domowym.
Mój mąż chciał kupić Elma synkowi ale przekonałam go że to nie ma sensu bo pewnie przez pierwsze 5 minut będzie on cieszył oko syna a później zabawka zanurkuje głęboko w pudle czekając aż ją przekażemy innemu młodszemu dziecku...(tak u nas jest właśnie ze szczeniaczkiem)
w gazetce carrefoura jest gadający elmo playskool za 99,98 zł będzie do kupienia od 16.11. ponoć
moze jeszcze jakas opinia:-)
lepiej kupić farbki i namalować z dzieckiem ELMO :)

fascynacja ELMO szybko przerodzi się w fascynację innym bohaterem bajki ... czy jest sens kupować za każdym razem ? czy dziecko które ma ELMO maskotkę, bluzeczkę z ELMO, ręczniczek, to tamoto ... czy wtedy bajka w TV będzie taka fajna ...

codziennie jak siadam i szukam na allegro ELMA to odpowiadam sobie na powyższe pytania

http://allegro.pl/playskool-elmo-gadajacy-w-jezyku-polskim-hit-2011-i1922905367.html a jak oceniacie ta zabawke?fajna jest?czy wasze pociechy sa nia zainteresowane?
Ja widziałam Elmo w realu na osowej kilka dni temu, bodajże na początku tego tygodnia tam byłam :)
czy ktos widzial elmo w realu?
w smyku mają promocję na elmo 129zł
widzialam w cerfurze za 119 ale mnie nie zachwycil:-((a tez chcialam dla malej bo go uwielbia.
brzydal!
http://allegro.pl/hit-na-allegro-maskotka-elmo-40cm-super-cena-i1923905287.html
ja mam bluzeczkę i udało mi się dorwac komplet sukienka, bluza spodnie i body na allegro za 20zł :D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry