Widok

Interaktywny ELMO czy ktoś ma ???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poszukuję Elmo, śpiewającego, śmiejącego się itp. Są na allegro ale chciałabym poznać opinie osób, których dzieci mają taką zabawkę. Czy warto kupić:) oczywiście nie chodzi mi o te modele za 300zł ...
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hopka

moze ktos ma?prosze o opiniowac
image
o opinie..
image
na allegro sa te same co były w tesco i realu w sklepie za 119zł a na allegro od 139zł porażka;/

ja poszukuję samej maskotki do przytulania.
Madzia jak zobaczyła płyte albo sukienkę z elmo zaczeła sie do nich przytulać
imageimage
a moja gazetke z tesco przytula:( niestety tam elmo nie zobaczysz,pewnie byly 3 i od razu ktos kupuje
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
maskotke tez chce
image
właśnie tez chciałam w tesco kupić :(
może jeszcze rzucą przez 6 grudnia
czekaj w realu było w pip ich, w tesco nie byłam, wiem że w carefurze były przytulanki ale został sam bart i ciasteczkowy
imageimage
patrząc na ebaya tam jest w ciul tego czy to nie pięknę? http://www.ebay.com/itm/NWT-3-PIECE-Sesame-Stree-ELMO-Toddler-Girls-PAJAMA-Set-Pink-4T-/120808455628?pt=US_Baby_Toddler_Girls_Clothing&hash=item1c20bebdcc

Jesteśmy zacofani ;/
imageimage
My szukaliśmy elmo w lipcu i było od groma maskotek tylko tych zniekształconych elmo podobnych więc byliśmy zmuszeni zamówić na allegro i dobrze, bo kupiliśmy elmo z licencją i wygląda jak prawdziwy, a nie jakiś wypłosz :/
image

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
my takiego nieinteraktywnego-maskotkę kupowaliśmy w Galerii Bałtyckiej w sklepie Cartoon Planet,ale jak teraz wrzuciłam w wyszukiwarkę to widzę,że firma chyba upadła...szkoda,bo pamiętam,że tam były same licencyjne zabawki i wcale nie kosmicznie drogie (za dużego Elmo 1,5roku temu płaciliśmy coś ok.40zł); hm może na merlin.pl jeszcze mają
a co do tematu wątku,to też chętnie poznam opinie- moi obaj szaleją jak widzą reklamę tego śpiewającego Elma na minimini,ale zastanawiam się czy jest wart 150zł :-)bo mniej więcej po tyle są na Allegro :/
petra zobacz w realu i tesco czy jeszcze mają :D

A cartoon Planet w galerii zbankrutowało
żałuje że tam nie kupiłam Elma
imageimage
ja kupilam tunike ELMO i misio nosi :)

ja mam bluzeczkę i udało mi się dorwac komplet sukienka, bluza spodnie i body na allegro za 20zł :D
imageimage
http://allegro.pl/hit-na-allegro-maskotka-elmo-40cm-super-cena-i1923905287.html
brzydal!
imageimage
widzialam w cerfurze za 119 ale mnie nie zachwycil:-((a tez chcialam dla malej bo go uwielbia.
w smyku mają promocję na elmo 129zł
image
image
czy ktos widzial elmo w realu?
Ja widziałam Elmo w realu na osowej kilka dni temu, bodajże na początku tego tygodnia tam byłam :)
http://allegro.pl/playskool-elmo-gadajacy-w-jezyku-polskim-hit-2011-i1922905367.html a jak oceniacie ta zabawke?fajna jest?czy wasze pociechy sa nia zainteresowane?
fascynacja ELMO szybko przerodzi się w fascynację innym bohaterem bajki ... czy jest sens kupować za każdym razem ? czy dziecko które ma ELMO maskotkę, bluzeczkę z ELMO, ręczniczek, to tamoto ... czy wtedy bajka w TV będzie taka fajna ...

codziennie jak siadam i szukam na allegro ELMA to odpowiadam sobie na powyższe pytania

lepiej kupić farbki i namalować z dzieckiem ELMO :)

moze jeszcze jakas opinia:-)
w gazetce carrefoura jest gadający elmo playskool za 99,98 zł będzie do kupienia od 16.11. ponoć
pewnie na tego elma będzie taki sam szałłł jak na szczeniaczka uczniaczka...a tak na prawdę większość dzieci ma w nosie te zabawki :)
i leżą gdzieś kurząc się a smyki bawią się pilotami, garami i innym sprzętem domowym.
Mój mąż chciał kupić Elma synkowi ale przekonałam go że to nie ma sensu bo pewnie przez pierwsze 5 minut będzie on cieszył oko syna a później zabawka zanurkuje głęboko w pudle czekając aż ją przekażemy innemu młodszemu dziecku...(tak u nas jest właśnie ze szczeniaczkiem)
No dokładnie, dlatego nie ma co przepłacać, ja znalazłam w internecie fajnego i w rozsądnej cenie:) http://www.jestemdzieckiem.pl/produkt,50936,pluszowy-elmo-ulica-sezamkowa-fisher-price.html
Przezorny zawsze ubezpieczony.
robinna ale on nie jest włochaty i to może mieć znaczenie w oczach dziecka - bo o nim tez dumałam ...

Ostatnio w smyku widzialam elmo i ciasteczkowego potwora,naciskajac w brzuszek zabawka rusza paszcza i spiewa,chyba cos kolo 100 kosztowaly. Aaa i byly tez mniejsze do przytulania za 49zl.
a u nas Szczeniaczek jest w ciągłym użyciu....
i Elmo pewnie też by był i też sie na niego czaję
w carefurze będzie za 99zł interaktywny
imageimage
u nas Szczeniaczek jest nadal hitem ,juz od roku wiec Elmo tez bedzie,mam nadzieje.Oglada go w tv ,jak widzi gdzies to szału dostaje,ja sama ogladałam kiedys Ulice Sezamkowa i do tej pory ja kocham:)( nie tą polska wersje)
image
kurde a moj syn 1,5roczny wcale za nim nei szaleje, a szkoda,bo ja tam elmo lubie :)
Kupilabym nawet mu lozeczko jakby go lubil . Moze komus podsune pomysl:

http://allegro.pl/lozko-lozeczko-elmo-ulica-sezamkowa-meble-nowosc-i1859092945.html

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Hanna Prajs czy przyjmuje prywatnie (12 odpowiedzi)

szukam w necie,ale nie znalazłam, wiecie może czy przyjmuje prywatnie i gdzie? z góry dzięki za...

białe blaty w kuchni (42 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada białe blaty w kuchni, ładnie to wygląda, ale czy jest wygodne?

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

do góry