Gdynia International School

Przedszkola

Gdynia, Kapitańska 37

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Marta - opinia wątek zamknięty Wspaniałe przedszkole. Córka uwielbiała tam przebywać. Polecam !!
~Marta
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 29 stycznia 2021

Zdecydowanie na tak! wątek zamknięty Córka chodzi do przedszkola już drugi rok. Na początku byłem nastawiony...
~Ojciec 34
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 lutego 2019

polecam wątek zamknięty Mam dwoje dzieci uczęszczających do przedszkola. Jestem pod dużym wrażeniem...
~mama
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 stycznia 2019

Polecam wątek zamknięty Wybraliśmy GIS dla naszego synka głównie ze względu na język angielski....
~Rodzice przedszkolaka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 listopada 2017

Polecam wątek zamknięty Mój syn już 3 rok uczęszcza do tego przedszkola i muszę przyznać, że w tej...
~Tata
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 października 2017

Zadowolona mama i synek wątek zamknięty Mój synek zaczął uczęszczać do przedszkola w czasie wakacji, żeby powoli...
~Zadowolona mama
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 października 2017

GIS spełniło moje oczekiwania wątek zamknięty Moja córka uczęszczała do GIS przez 3 lata, plusem przedszkola jest wykładowy...
~Mama
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 listopada 2016

jako mama dwójki dzieci szczerze polecam wątek zamknięty Witam, jestem mamą dwójki dzieci, które korzystały (jedno wciąż korzysta) z...
~Mama dwójki wychowanków
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 sierpnia 2016

Nie ważne jak zaczynasz, ważne jak kończysz! wątek zamknięty Do kwietnia tego roku w zasadzie było dobrze. Angielski był tylko w części...
~Niesmak
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 lipca 2016

Gorąco polecam!!! wątek zamknięty Gdynia International School to przedszkole, w którym dzieci w naturalny...
~jedna z mam :-)
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 stycznia 2014

Szczerze polecam!!! wątek zamknięty Bardzo gorąco polecam tą placówkę wszystkim rodzicom, którym zależy na jak...
~Mama
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 października 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry