Widok

Invicta - czy przyjmuje jakiś lekarz ginekolog na nfz?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy możecie kogoś polecic kto przyjmuje na nfz i pracuje w przychodni invicta do prowadzenia ciąży?pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam ktoś wie?
Dziewczyny, może ktoś korzystał?
ja chodzilam na nfz do doktora jankowskiego - jest zastepca ordynatora w wojwódzkim

wczesniej bylo tak ze 10kazdego miesiaca byly zapisy na nfz na nastepny miesiac
zadzwon podpytaj czy nadal tak jest
image
dzisiaj wlasnie dzwonilam sie zarejestrowac na nfz i zapisali mnie na pazdziernik do dr.walman czy cos podobnie nazwisko,ale nie powiem nic konkretnego o tej Pani bo ide pierwszy raz do niej.wczesniej chodzilam do dr zmudzinskiej i do gniadka ale do konca roku nie ma miejsc na fundusz
image
image
[url=http://slub-wesele.pl/]image[/url
JA dokładnie tak samo jak Agitka :)
dzięki Dziewcyzny, dwoniłam i jedyne termin na ten rok to dr waldman. Jak poczyałam opinie w internecie opinie to ...odechciewa sie iść, ale cóż, poczekmay zobaczymhy
dziewczyny nie warto chodzic na sama marke invicta - bo tam tez przyjmuja rozni lekarze..

chyba ze komus chodzi o tzw kulturalne warunki lokalowe

duzo lepiej upatrzyc sobie lekarza w jakiejs przychodni NFZ -najlepiej nie za daleko od domu

wybrac sie kilka razy wczesniej z róznymi sprawami zeby wyczuc czy to jest ta osoba

pogadac z pacejntkami w ciazy czekajacymi na wizyte...
no i ci lekarze co przyjmuja w invicta przyjmuja dookoła w róznych przychodniach w Gdańsku - i tam nie ma limitów NFZ ...

to tyle antyreklamy invicta - saam tam chodzilam z pierwsza ciaza do dr Puzio - z reszta polecam..

no ale to były wizyty płatne - teraz juz wiem ze jesli mi sie zdazy druga ciaza to pójde gdzies na NFZ ale na pewno nie do Invicta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (176 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

Gdzie kupię duże kartony? (18 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (135 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry