Widok
dzisiaj wlasnie dzwonilam sie zarejestrowac na nfz i zapisali mnie na pazdziernik do dr.walman czy cos podobnie nazwisko,ale nie powiem nic konkretnego o tej Pani bo ide pierwszy raz do niej.wczesniej chodzilam do dr zmudzinskiej i do gniadka ale do konca roku nie ma miejsc na fundusz
dziewczyny nie warto chodzic na sama marke invicta - bo tam tez przyjmuja rozni lekarze..
chyba ze komus chodzi o tzw kulturalne warunki lokalowe
duzo lepiej upatrzyc sobie lekarza w jakiejs przychodni NFZ -najlepiej nie za daleko od domu
wybrac sie kilka razy wczesniej z róznymi sprawami zeby wyczuc czy to jest ta osoba
pogadac z pacejntkami w ciazy czekajacymi na wizyte...
chyba ze komus chodzi o tzw kulturalne warunki lokalowe
duzo lepiej upatrzyc sobie lekarza w jakiejs przychodni NFZ -najlepiej nie za daleko od domu
wybrac sie kilka razy wczesniej z róznymi sprawami zeby wyczuc czy to jest ta osoba
pogadac z pacejntkami w ciazy czekajacymi na wizyte...
no i ci lekarze co przyjmuja w invicta przyjmuja dookoła w róznych przychodniach w Gdańsku - i tam nie ma limitów NFZ ...
to tyle antyreklamy invicta - saam tam chodzilam z pierwsza ciaza do dr Puzio - z reszta polecam..
no ale to były wizyty płatne - teraz juz wiem ze jesli mi sie zdazy druga ciaza to pójde gdzies na NFZ ale na pewno nie do Invicta
to tyle antyreklamy invicta - saam tam chodzilam z pierwsza ciaza do dr Puzio - z reszta polecam..
no ale to były wizyty płatne - teraz juz wiem ze jesli mi sie zdazy druga ciaza to pójde gdzies na NFZ ale na pewno nie do Invicta